Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

EUR/USD продължава да се търгува в триъгълник

Август 01, 2018 11:26

EURUSD - Admiral Markets

Източник: EURUSD D1 Admiral Markets MetaTrader 5

Най-търгуваната валутна двойка EUR/USD остава в конфигурацията триъгълник, в който формира от средата на юни. Въпреки, че вчера двойката опита пробив на горната граница на триъгълния диапазон, пробива се оказа фалшив и цената се върна обратно в модела. Сега изглежда EUR/USD се насочва към долната граница на триъгълника, която се намира малко над 1,1620.

Истински пробив на долната граница ще увеличи сериозно натиска на мечките, които може ще свалят цената под фигурата 1,1600. Което ще им даде шанс да погледнат към дъното за месец юли 1,1575 и едногодишния минимум 1,1508, където вероятно ще срещнат сериозен отпор от страна на купувачите.

От друга страна, евентуално обръщане и реален пробив на горната граница на триъгълника ще вдъхне увереност на отбора на биковете. Първата преграда пред възходящото движение ще е зоната 1,1730/50, където се намират няколко пика от последните седмици. Пробив над нея ще даде допълнителна инерция на цената и ще я насочи към най-високите стойности за юли и юни, съответно 1,1790 и 1,1850.

В която и посока да видим пробив на триъгълника потенциалната печалба на конфигурацията, ако бъде изпълнена до край, е приблизително 350 пипса (според традиционния метод на измерване - височината на модела).

Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционен съвет, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, обърнете внимание, че този търговски анализ не е надежден показател за текущите или бъдещите резултати, тъй като обстоятелствата могат да се променят с течение на времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.