Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

EUR/USD може да пробие 1.15 и да се насочи към 1.21?

Юли 17, 2017 11:53

Еврото е на път да набере сила спрямо долара и е на пълно възможно да се насочи към нива от 1.2100 до края на годината. Основен двигател на силното потенциално поскъпване на единната валута, спрямо долара, най-вероятно ще бъде изтощаване в предлагането и продължаващото силно търсене на единната валута, за което свидетелства графиката от последните шест месеца.

Прекомерното превишаване над търсенето, което традиционно предшества етапи на силен ръст на един актив, се наблюдава през последните две години и най-вероятно ще е причини (cause) за поскъпването в бъдеще.

Сигналът за сила идва по направление на възстановяването от 14-годишното дъно, което последва „разтърсването" (shakeout), от декември на 2016-та година, до януари на 2017-та година.

Подобни сигнали, обикновено се появяват, при формиране на търговски рейндж, и преди фазата на „акумулиране" (accumulation). Тези периоди, дават възможност на големите играчи, да направят тест на наличното предлагане на пазара. Ниските обеми, на предлагане, при пробив на подкрепи (с ниски обеми), са индикация, че е налице ясен сигнал за повишение над горните граници на търговския рейндж.

Бичи EUR/USD Технически Анализ

Седмичната графика на EUR/USD сочи, потенциална промяна на тренда, от движение настрани, към повишение и това може да е ранен сигнал за фундаментален ръст през втората половина на годината.

Двойката, проби ключовото ниво на съпротива при върха от 1.09, както и 52-седмичната пълзяща средна величина. Това може да е сигнал за потенциална промяна на широкия тренд и формиране на нова формация от „по-високи върхове" и „по-високи дъна", след провала на пробив на дъното при 1.04.

Източник: web.admiralmarkets.com


Разбира се, все още е налице вероятност от известно „връщане и запълване", преди възходящия потенциал да се развие, но като цяло, перспективите пред двойката са позитивни, с наличието на признаци в момента за доминация на търсенето над предлагането.

В момента изглежда все по-вероятно двойката да пробие над съпротивата при 1.14, което е важно, за да видим насочване към 1.21.

Въпроси? Свържете се с нас на като попълнете формата, или изпратете имейл на info@forextrade.bg. Тук сме, за да ви помагаме!

Получете още страхотни технически и фундаментални анализи. Запишете се за бюлетина на Admiral Markets като кликнете тук, и оставете вашето име, имейл и телефонен номер, за да получавате бъдещи известия.
Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.