Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

EUR/USD близо до горната граница на възходящ коридор

Април 27, 2017 10:34

Валутната двойка EUR/USD, се търгува близо до горната граница, на очертания на графиката по-долу, коридор. На този етап, поскъпването на единната валута, на два пъти се спря от посочената съпротива, при нива от около 1.0950.

Докато последното ниво е в сила, налице е сериозна опасност, за поевтиняване на еврото и нов тест на долната граница на коридора, при нива от 1.0650, или поне до 1.0730 долара.

Достигане на последното ниво, ще удовлетвори желанията на техническите анализатори за „запълване на гапа при еврото", едно доста очаквано и коментирано на валутните пазари събитие.

Фактор, който може да натежи върху единната валута и да стимулира поевтиняването й спрямо долара, би бил потенциално стесняване на разликата между кандидатите за президентския стол във Франция - Емаюел Макрон и Марин Льо Пен. Вторият тур на изборите в страната, ще се проведе през уикенда на следващата седмица.

В момента, пазарът до голяма степен е заложил в нивата на търговия на еврото, спрямо долара, почти сигурна победа на Макрон, а всяка промяна на тези очаквания, може да доведе до поевтиняване на единната валута.

При всички положения, обаче, за да станем свидетели на по-сериозно повишение на еврото от тук нататък, ще е необходимо да бъде преодоляна съпротивата при 1.0950 долара. Такъв пробив, може да отвори пътя на еврото, за тест на следващата ключова психологическа граница при 1.1000.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.