Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Добри перспективи пред Рипъла?

Август 28, 2017 17:07

Криптовалутите продължават да са най-горещите инструменти на Планетата в момента. Ето защо, вниманието ни, няма как да не е насочено към тях.

Сега ще разгледаме, как стоят нещата от техническа гледна точка при една малко по-слабо популярна сред инвеститорите криптовалута - Рипъла.

Две са основните ни изисквания за влизане в сделка – един актив да е коригирала сериозно; да има потвърждение, че корекцията е свършила и има пробив на ключова съпротива, или подкрепа.

При рипъла са налице и двете изисквания. След като достигна рекордна стойност от около 40 цента за брой, криптовалутата отбеляза сериозна корекция, понижавайки се до 15.5 цента.

Миналата седмица обаче, станахме свидетели на силно поскъпване и пробив на потенциален стесняващ се триъгълник, или още по-добре на евентуален флаг.

И след като е налице ново сериозно връщане от най-високата стойност, предвид на факта, че рипълът поскъпна моментно до нива от около 30 цента, а сега се търгува при нива от около 19.5 цента, няма как да не обърнем внимание, на този факт.

Докато Рипълът се търгува над 16 цента, за което ниво ще приемем, че е горната граница на тиъгълника, или потенциалния флаг, то перспективите пред движението на криптовалутата са доста положителни.

В първия случай, ако става въпрос за стесняващ се триъгълник, то потенциалната цел на поскъпването е върха на криптовалутата от 42.3 цента. Ако това ниво бъде преодоляно обаче, ще говорим вече за потенциален флаг, като целта на поскъпване на рипъла, ще бъде над 50 цента.

Научете всичко, което трябва да знаете за криптовалутите на специалното събитие "Конференция за Криптовалути 2017: Как да търгуваме Bitcoin и Ethereum". Побързайте, местата са ограничени.

Поздрави и успешна търговия!

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати. Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.