79% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 79% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

DAX биковете не успяха да завладеят 10 000! Това ли е краят на ралито по време на мечи пазар?

Март 30, 2020 11:48

DAX биковете не успяха да завладеят 10 000! Това ли е краят на ралито по време на мечи пазар?

Икономически събития за 30 март 2020

Източник: Икономически събития за 30 март 2020, Admiral Markets Форекс Календар.

След като ДЗР на DAX30 не успя да превземе 10 000 пункта през последната седмица и имаше сравнително слабо седмичен затваряне, изглежда, че както най-големият му дневен ръст в пунктове(+959.42), така и третият най-голям от миналия вторник с 10.98%, не беше нищо повече от рали по време на мечи пазар.

Ралитата по време на мечи пазари бяха толкова резки навсякъде, както видяхме през последната седмица. На пазарите на акции в САЩ Dow Jones ускори скока си до 21% за трите дни до четвъртък, като го върна на територията на бичи пазар, но това може да е от значение само от „техническа" гледна точка.

Като цяло оставаме мечи с евентуален спусък за разпродажби, който потенциално идва от развитието около Коронавирус, особено в САЩ, и ако признаците за продължително спиране на американската икономика се засилят.

Технически, основният акцент в ДЗР на DAX30 се намира в региона около 9 150/200 точки, където устойчивият пробив надолу може да предизвика следваща вълна от продажби до 8 000 пункта и дори по-ниски още в следващите дни.

Над 9150/200 пункта можем да видим още един натиск за пробив над 10 000 и над 10 150 пункта, което ще увеличи вероятността за по-дълбока възходяща корекция (все още рали по време на мечи пазар на дневна времева рамка). Ако това се случи, то пътят към 11 пункта ще изглежда разчистен.

 Admiral Markets, MetaTrader 5 с приставка MT5SE, DAX30 CFD, Часова графика

Източник: Admiral Markets, MetaTrader 5 с приставка MT5SE, DAX30 CFD, Часова графика с диапазон на данните 11 март 2020 - 27 март 2020. Изготвена на 27 март 2020 в 22:00.

Admiral Markets, MetaTrader 5 с приставка MT5SE, DAX30 CFD, Дневна графика

Източник: Admiral Markets, MetaTrader 5 с приставка MT5SE, DAX30 CFD, Дневна графика с диапазон на данните 7 декември 2018 - 27 март 2020 година. Изготвен на: 27 март 2020 в 22:00 часа. Моля обърнете внимание, че миналото представяне не гарантира бъдещи резултати.

Инвестиции на Форекс пазара с Admiral Markets

Admiral Markets предлага на професионалните трейдъри възможността да търгуват с персонализирана, модернизирана версия на MetaTrader 5, което Ви позволява да придобиете опит в търговията на значително по-високо и печелившо ниво. Насладете се на предимства като Карта за горещина на пазара, с която можете да сравнявате различни валутни двойки, за да видите които от тях могат да бъдат доходоносни инвестиции, достъп до безплатни данни в реално време и много други. Кликнете на банера по-долу, за да започнете БЕЗПЛАТНО изтегляне на MetaTrader 5 Supreme Edition.

MetaTrader 5 от Admiral Markets

Отказ от отговорност: Дадените данни предоставят допълнителна информация относно всички анализи, оценки, прогнози, предвиждания и други подобни преценки или информация (наричана по-долу "Анализ"), публикувани на уебсайта на Admiral Markets. Преди да вземете инвестиционни решения, обърнете специално внимание на следното:

1.Това е маркетингова комуникация. Съдържанието се публикува само с информативна цел и по никакъв начин не може да се тълкува като инвестиционен съвет или препоръка. То не е изготвено в съответствие със законовите изисквания, предназначени да насърчават независимостта на инвестиционните проучвания и не подлежи на забрана за разглеждане преди разпространението на инвестиционни изследвания.

2. Всяко инвестиционно решение се взема от всеки клиент, докато Admiral Markets AS (Admiral Markets) не носи отговорност за загуби или щети, произтичащи от такова решение, независимо дали или не е базирано на Анализи.

3. Всеки анализ е изготвен независим анализатор (Йенс Клат, професионален трейдър и анализатор, наричан по-долу Автор) и е базиран на личните преценки автора.

4. За да се гарантира, че интересите на клиентите ще бъдат защитени и обективността на анализа няма да бъде нарушена, Admiral Markets е създал подходящи вътрешни процедури за предотвратяване и управление на конфликти на интереси.

5. Въпреки че са положени всички разумни усилия, за да се гарантира, че всички източници на анализа са надеждни и че цялата информация е представена, доколкото е възможно, по разбираем, навременен, прецизен и пълен начин, Admiral Markets не гарантира точността или пълнотата на всеки информацията, съдържаща се в анализа. Представените цифри се отнасят до всяко минало представяне, което не е надежден индикатор за бъдещи резултати.

6.Съдържанието на анализа не трябва да се тълкува като изрично или подразбиращо се обещание, гаранция или импликация от страна на Admiral Markets, че клиентът трябва да се възползва от стратегиите в него или че загубите във връзка с тях могат или ще бъдат ограничени.

7. Всякакъв вид минало или представяне на ценови модели на финансови инструменти, посочени в съдържанието, не трябва да се тълкува като изрично или косвено обещание, гаранция или извод на Admiral Markets за бъдещи резултати. Стойността на финансовия инструмент може по всяко време да се увеличава и намалява, а запазването на стойността на активите не е гарантирано.

7. Прогнозите, включени в анализа, могат да подлежат на допълнителни такси, данъци или други такси, в зависимост от предмета на публикацията. Ценовата листа, приложима за услугите, предоставяни от Admiral Markets, е публично достъпна от уебсайта на Admiral Markets.

Ливъридж продуктите (включително Договорите за разлика) са спекулативни по природа и могат да доведат до загуби или печалби. Преди да започнете да търгувате, трябва да е уверите, че разбирате всички тези рискове.