AUD/USD при горната граница на низходящ коридор

Май 22, 2017 13:10

Австралийският долар, е при ключово ниво на съпротива, спрямо щатската валута. Както се вижда от графиката по-долу, двойката AUD/USD е заключена в коридор, близо до горната граница, на който се търгува в момента.

Или казано по друг начин, докато валутната двойка е под нивото от 0.7470, напълно е възможно да станем свидетели на възобновяване на низходящия тренд, в границите на коридора, както и за тест, първоначално на дъното от 0.7320, а впоследствие и на долната граница на коридора.

В крайна сметка, цел на поевтиняването на австралийската валута, може да е нивото от 0.7160 щатски долара.

Пръв положителен сигнал, за евентуално по-нататъшно силно поевтиняване на валутната двойка, би било поевтиняването на австралийския долар под 0.7400. Това може да се приеме, като „мечо поглъщане" на прeдходната свещ и засилване на низходящия тренд.

Промяна на негативните очаквания за валутната двойка, би се наложило, едва при потенциален пробив на низходящия канал и предходното ниво на съпротива от 0.7470.

В такъв случай, бихме могли да видим силно поскъпване на двойката, а споменатото ниво, да започне да играе ролята на ниво на подкрепа, което да ограничи предходното поевтиняване.

Не забравяйте, да прибегнете към нашите възможности за Защита от Волатилност!

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.