Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Анализ на основните инструменти за седмицата преди френските избори

Май 02, 2017 10:48

Настоящата, по кратка за финансовите пазари седмица (поради факта ,че много от тях бяха затворени във връзка с празници на 1-ви май), най-вероятно ще е ознаменувана със сравнително слаба волатилност, в очакване на президентските избори във Франция.

Вторият тур на изборите в страната, ще бъдат проведени на 7-ми май, като в директен сблъсък за президентския пост, ще влязат крайно десният кандидат Марин Льо Пен и центристът Еманюел Макрон.

Ето и каква е техническата картина при основните инструменти на търговия:

EUR/USD

Напълно възможно е, ръстът на двойката, да продължи да се ограничава от горната граница на начертания възходящ коридор. Тя в момента е при ниво от 1.0955. Докато нивото е в сила, единната валута остава податлива на низходящ натиск. Особено, ако подкрепата за Льо Пен се повиши непосредствено преди изборите.

Едва ли обаче, потенциален спад на единната валута, би бил твърде голям, в среда на очаквания за изборна победа на Макрон. Тоест, едва ли ще видим запълване на „възходящия гап", след първия тур на френските избори.

При всички положения, по-сериозно движение на двойката ще видим в понеделник, след изборните резултати във Франция.

GBP/USD

Поскъпването на паунда се ограничава на този етап, от съпротивата при 1.2970-1.3000. Едва ли обаче, ще станем свидетели на пробив на ключовото ниво на подкрепа при 1.2780, което дълго време играеше ролята на съпротива за двойката.

Или, по-скоро е възможно да станем свидетели на движение на паунда в рейндж, спрямо щатската валута, преди изборите във Франция.

Злато

Дългосрочната графика и стесняващия се триъгълник при златото, свършиха своята работа и ограничиха ръста в цената на метала, точно при ключовата му горна граница. Това инициира поевтиняване на златото, към ключовите нива на подкрепа от 1 250-1 255 долара за унция.

Много е възможно, поевтиняването на метала, да спре при последните нива, или при следващата подкрепа от 1 240 долара за унция, което да му отвори пътя към нов тест на психологическата граница от 1 300 долара и съответно пореден опит, за пробив на ключовата низходяща линия на триъгълника.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.