Технически анализ

​Рипълът в стесняващ се триъгълникСитуацията при криптовалутите е доста интересна. Една любима на техническите анализатори фигура, откриваме при рипъла – а именно стесняващ се триъгълник. В момента, криптовалутата е при долната граница на посочения триъгълник.

За пробив на фигурата обаче, ще приеме нивото от 0.2180, което макар и под долната граница, е ниво на...


Виж всички


Добри перспективи пред Рипъла?


Криптовалутите продължават да са най-горещите инструменти на Планетата в момента. Ето защо, вниманието ни, няма как да не е насочено към тях.

Сега ще разгледаме, как стоят нещата от техническа гледна точка при една малко по-слабо популярна сред инвеститорите криптовалута - Рипъла.

Две са основните ни изисквания за влизане в...


Виж всички


​Флаг може да отведе биткойн кеша до нива от 1 300 долара?


Една от любимите фигури на техническите анализатори е флагът. Причините за това са две – първо, флаговете са лесно разпознаваеми и второ, с тях инвеститорите имат добри индикации за вход, поставяне на стоп за ограничаване на загубите и цел за прибиране на печалбите.

Най-важното при флаговете обаче е, че инвеститорите...


Виж всички


Технически анализ на златото


Златото е при критични нива на търговия, които ще предопределят средносрочната му посока на движение.

Първо трябва да отбележим, че на седмична графика трендът е възходящ, като 50-дневната средна пълзяща на метала е над 200-дневната, както може да се види от графиката (червената линия е над синята).

От друга страна,...


Виж всички


Може ли биткойнът да поскъпне до 4 500 долара?


Биткойнът и останалите криптовалути, са „горещата тема на деня". Това, освен от голямото поскъпване на виртуалните валути, привлякло вниманието на инвестиционната общност, се дължи и на повишения интерес към блокчейн технологията, от страна на финансовите институции.

Най-популярната валута – биткойнът, поскъпна с близо 140% от началото на годината, като моментно...


Виж всички