Технически анализ

S&P 500 близо до ключово ниво на съпротива - 2 800 пункта!


S&P 500 е на път за тест на историческия си връх

След изключително силно понижение през февруари, щатските индекси се възстановиха сериозно от своите дъна. И това поставя въпроса – а сега накъде?

И по-вероятната посока, на този етап, като че ли изглежда… надолу!

Техни

...

Виж всички


​Златото тества критична подкрепа, която ще определи средносрочния му трендПомните ли психологическото ниво от 1 300 долара, което многократно спираше златото по пътя му нагоре към следващата граница от 1 350 долара?

Е, след като съпротивата при 1 360 остана в сила и златото нямаше силата да се насочи за тест на следващото ключово ниво - при 1

...

Виж всички


Японските свещи при среброто говорят за „бичо поглъщане"


Формациите с японски свещи, често се ползват в техническите анализи. Сега една подобна формация, определена от създателя им Стив Нисън – като една от петте най-мощни формации с японски свещи, се наблюдава при среброто.

И тя сочи, към потенциално по-нататъшно позитивно дв

...

Виж всички


​Как да изберете най-добрия момент за покупка на сребро?


покупка на сребро

Среброто с добри перспективи?

Среброто е един от активите, който се определя като изключително перспективен за 2018-та година, от много специалисти. До този извод стигнаха и експертите Радослав Вълов, професионален трейдъри и Явор Спасов, портфолио-мениджър в крипто-фонд

...

Виж всички


Докъде може да поевтинее биткойнът? До 5 000 долара...?


поевтиняване биткойн, криптовалути

Определено първият месец на новата година, не бе особено благосклонен за биткойна и останалите криптовалути. Всъщност, биткойнът поевтиня с близо 50% от върха си, постигнат през декември и се търгува при психологическата граница от 10 000 долара.

Сега, въпросът който вси

...

Виж всички