Технически анализ

Какво може да се случи с биткойна след предстоящата трудна вилица?


трудна вилица, биткойн

Голямата новина в света на криптовалутите, през тази седмица, е предстоящата „нова трудна вилица" при биткойна, която се очаква да доведе до появата на нова дигитална монета – биткойн голд. Тя ще се проведе на 25-ти октомври, в сряда.

Всички инвеститори се питат – какво

...

Виж всички


Рипълът при критично ниво на съпротива


Биткойнът е голямата новина през последната седмица. А причината – рекордното поскъпване на криптовалутата и новите му рекорди, при нива от над 5 800 долара. Това до голяма степен, може да има много общо с предстоящата "трудна вилица" при криптовалутата, която да доведе

...

Виж всички


​Технически анализ на платината


Платината отбеляза съществен спад през последните няколко седмици, като в момента е изключително близо до ключово ниво на подкрепа, което вече на два пъти ограничи спада й през последната близо една година. Става въпрос за ключовото ниво от 890 долара за унция, както се

...

Виж всички


Еврото с негативен сигнал спрямо долара


Предупреждението на Марио Драги, ръководителят на ЕЦБ вчера, че скъпото евро е предизвикателство за компаниите износителки на „стария континент" и трябва да се наблюдава отблизо, даде своя резултат и инициира поевтиняване на еврото.

Низходящият тренд при единната валута,

...

Виж всички


​Рипълът в стесняващ се триъгълникСитуацията при криптовалутите е доста интересна. Една любима на техническите анализатори фигура, откриваме при рипъла – а именно стесняващ се триъгълник. В момента, криптовалутата е при долната граница на посочения триъгълник.

За пробив на фигурата обаче, ще приеме нивот

...

Виж всички