Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Добре дошли в Premium Analytics

Получете незабавен, безплатен достъп до нашия портал Premium Analytics с пазарни новини, технически анализ, икономически календар и глобални индикатори за пазарните настроения, събрани от над хиляда източника на финансови медии. Цялото съдържание се предоставя от водещи финансови компании - Dow Jones, Trading Central и Acuity.

Отворете реална сметка за търговия, за да имате незабавен, пълен достъп или започнете с безплатна демо сметка, за да го изпробвате с основна версия.

Как да получите достъп?

Ако имате съществуващ профил в Admiral Markets

Попълнете формуляра с имейла и паролата за Вашият Кабинет на трейдъра за незабавен достъп до Premium Analytics.

Ако нямате регистрация в Admiral Markets

Създайте Вашият профил в Кабинет на трейдъра на Admiral Markets и получете достъп до Premium Analytics.

Предоставено от:
 

Tърговски Календари в реално време

Получете най-новите актуализации за пазара с икономически и корпоративни календари

Извънредни Финансови Новини

Търгувайте със същите новини и актуализации като професионални трейдъри

Технически анализ от световна класа

Оптимизирайте търговията си с издържан технически анализ

Визуализация на пазарното настроение

Търгувайте с данни за настроението на пазара, базирани на последните новини

Икономически и корпоративни събития

Научете повече за предстоящите публикации за макроикономически данни и се подгответе за големи пазарни движения с лесен за използване календар, предоставен от Dow Jones. Също така, бъдете информирани за графика за изплащане на дивиденти и други събития, свързани с акции във Вашия портфейл.

Регистрирайте се безплатно за достъп до графика на събитията, които влияят на световните пазари и най-популярните в света сини чипове.

Пазарни новини в реално време

Усетете пулса на световните пазари и прочетете всички основни икономически и корпоративни новини от водещата финансова информационна компания, Dow Jones. Получавайте актуализации в реално време и фундаментален анализ на Форекс, борсови индекси, пазари на стоки и ценни книжа, с удобни функции, които Ви позволяват да прочетете това, което наистина е важно за Вас.

Регистрирайте се и получете безплатен достъп до нашите Premium Analytics, което Ви позволява да вземате информирани решения за търговия и инвестиции.

Търговски идеи

Намерете най-добрите възможности за търговия на почти всички основни пазари само с няколко кликвания, като използвате техническия анализ от Trading Central.

Регистрирайте се за да получавате идеи за търговия 24/5 и да спестите време и усилия, свързани с изготвянето на пазарен анализ.

Глобално настроение

Вижте какво мислят световните финансови медии за най-популярните пазари обобщено, използвайки технология за високотехнологично машинно обучение, предоставено от Acuity. Индикаторите за глобални настроения представляват обобщено резюме на важни ключови думи, които трябва да се вземат под внимание в хиляди източници на информация, които иначе биха отнели много години четене, предоставени по всяко време в нашата платформа Premium Analytics.

Регистрирайте се безплатно, за да се докоснете до настроенията на света към всички основни пазари.

Кабинет на трейдъра е клиентския панел на Admiral Markets, където Вие можете да създадете нови търговски сметки, достъпвате съществуващите, депозирате или теглите средства, сваляте софтуер за търговия и др. Кабинет на трейдъра е клиентския панел на Admiral Markets, където Вие можете да създадете нови търговски сметки, достъпвате съществуващите, депозирате или теглите средства, сваляте софтуер за търговия и др.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.