Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Златото и петрола осъзнаха тъжната истина ... А Вие?

Октомври 11, 2016 11:43

Исторически всеки път, когато това се е случвало сме имали инфлационна катастрофа скоро след това.

Базисната инфлация удари "целта" на Фед от 2% през октомври 2015 г. Федералният резерв вдигна лихвеният процент само веднъж от тогава. А инфлацията се покачва, НЕ спада.

Източник: Бюрото за трудова статистика на САЩ


Проблематичната инфлация е над целевия размер от 2% на Фед от средата на 2014 година.

Източник: Федералната резервна банка на Атланта


И все пак, лихвите остават на 0,25% само с едно повишение на процента през последното десетилетие. Междувременно, стоките достигнаха дъното на тяхното натрупване през 2014-2016 и сега обърнаха рязко нагоре.

#WTI & #BRENT Oil са почти 100% по-високо.

Източник: Admiral Markets MetaTrader 4 Supreme Edition


Какво се случва с инфлационните данни, когато златото и петрола започват такива възходящи движения? Какво се слува, когато цените на енергията са нагоре с 10% на годишна база?

#Gold вече започна да отразява това. След като текущата корекция свърши, благородният метал може да разчисти пътя пред себи си към $ 1500 за тройунция.

Източник: Admiral Markets MetaTrader 4 Supreme Edition


Ние вярваме, че следващо бичо движение е на път да започне за златото. Тези, които си спомнят последният бичи пазар на жълтия метал през 70-те години, тогава беше втората част от възхода по златото, която видя най-много печалби.

Ако искате да получавате повече идеи за търговия, само кликнете тук.

#Gold и #WTI с ливъридж 1:200, размер на договор 100 (трой унция/барела) и минимален контракт 0.1 лота. Започнете да търгувате


Предупреждение за риск: Този материал е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в материала не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този материал е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Органа за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Street, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.