Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

За какво говори Тръмп в първото си изказване пред Конгреса?

Март 01, 2017 09:44

Голямата новина на вчерашния ден бе речта на новия щатски президент Доналд Тръмп. В първото си изказване пред Конгреса, Тръмп засегна теми като здравната реформа на Обама, инфраструктурните си планове на стойност 1 трилион долара, и имигрантската реформа.

Речта на Тръмп обаче, не успя да посрещне завишените изисквания на инвеститорите на Уолстрийт, които очакваха много повече детайли, относно планираната от администрацията му данъчна реформа, пише финансовото издание Bloomberg.

Началото на речта си, Тръмп стартира с оптимизъм по отношение на провежданата имигрантска реформа, заявявайки – „реална и положителна имигрантска реформа е възможна", като малко по-късно допълни „времето е подходящо за подобна реформа".

Това, което всички забелязаха в изказването на Тръмп, бе далеч по-меката му позиция, в сравнение с предизборните му обещания.

Новият президент обеща още, да стартира скоро с изграждането на своята „велика, велика стена", на южната граница.

Като цяло обаче, Тръмп не посрещна изискванията на инвеститорите за повече детайли, относно бъдещата си политика. Малко информация бе дадена относно предизборните обещания да се „разхлаби регулацията на финансовия сектор", дали и какви такси ще се налагат на вносните стоки, с колко ще се намалят данъците, както и какви бюджетни съкращения ще се направят, за да се финансира планираното повишение на военните разходи.

Тръмп не спомена също, как възнамерява да финансира посочените сериозни разходи за инфраструктурни проекти, без да „балонизира" дефицита.

Как реагира пазара на изказването му?

Пазарните реакции, на речта на Тръмп, бяха много слаби. Доларът и фючърсите на щатските индекси, първоначално отбелязаха леко понижение в началото на речта. Те обаче, наваксаха всичко загубено след нейния край.

Нещо повече, щатската валута, отбеляза сериозно повишение спрямо еврото, йената и паунда, късно снощи и тази сутрин, като поскъпна с над 1% спрямо японската валута.

„Всички пазарни участници ще искат повече детайли, основно относно планираната данъчна реформа и потенциалното и въздействие върху компаниите и доходите на американците", според Шийн Симко, стратег в SEI Investments Co., цитиран от Bloomberg. „Въпросът само е колко дълго инвеститорите ще искат да приемат тази несигурност".

Търгувайте индекси при едни от най-добрите условия със сметка към Admiral Markets.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 59545


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.