Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Всичко най-важно за седмицата между 15-ти и 21-ви май!

Май 15, 2017 11:22

Първият ден на седмицата, ще е слабо наситен на макроикономически данни. Резултатите стартират с данните за инфлацията в Италия, която се очаква да възлезе на 0.3% на месечна и 1.8% на годишна база.

В ранния следобед, ще бъдат изнесени данните за търговския баланс на Индия, както и индексът на промишлеността в Ню Йорк. Последният се очаква да се повиши до 8 пункта, спрямо 5 пункта, предходния отчетен период.

Малко по-късно, отново в САЩ, ще бъдат изнесени данните за имотния индекс NAHB, както и нетните капиталови потоци, в най-голямата световна икономика. С това, ще приключи и днешният ден.

През втория ден от седмицата, инвеститорите ще следят за стенограмата от срещата на австралийската централна банка. Следват данните за инфлацията във Франция, която се очаква да се е забавила до 0.1%, спрямо 0.7%, предходния период, както и резултатите за ръста на БВП на Италия.

Италианската икономика, се очаква да се е повишила с 0.8% на годишна база, спрямо 1% през предходния отчетен период. Половин час по-късно, във вторник, ще бъдат изнесени данните за инфлацията във Великобритания.

Най-голям интерес, през втория ден на седмицата, се очаква да представляват данните за ръста на икономиката на еврозоната. Втората прогноза, се очаква да посочи ръст от 1.7%, или леко забавяне в сравнение с отчетеното повишение от 1.8%, преди това.

Със сериозна тежест, ще бъдат и данните за доверието в Германия на института ZEW. Той се очаква да се е повишил до 22 пункта, спрямо 19.5 пункта, предходния месец.

В ранния следобед, ще бъдат оповестени данните за началното жилищно строителство и разрешителните за строеж в САЩ. Началното жилищно строителство, се очаква да възлезе при ниво от 1.26 милиона на годишна база, а разрешителните – при 1.27 милиона.

Сряда, ще стартира, с данни за потребителското доверие в Австралия на Westpac и ще продължат с ръста на заплащането в страната, което се очаква да е възлязло на 1.9%.

Следват ключовите резултати за безработицата във Великобритания, очаквана при ниво от 4.7%, както и тези за инфлацията в еврозоната – очаквана при 1.9% на годишна база. В ранния следобед, ще бъдат изнесени данните за ръста на икономиката на Русия.

Рано в четвъртък, ще станем свидетели на резултатите за ръста на икономиката на Япония. Третата най-голяма световна икономика, се очаква да е нараснала с 0.4% на тримесечна и 1.7% на годишна база, което би било сериозно ускоряване на ръста на икономиката на страната.

Следват резултатите за безработицата в Австралия, очаквани при ниво от 5.9%, както и безработицата във Франция, малко по-късно.

От Великобритания, ще дойдат новините за продажбите на дребно, където ръстът се очаква да е в размер на 2% на годишна база, или ускорение, спрямо предходния период от 1.7%.

На обяд, почти цялото инвеститорско внимание, ще е насочено към срещата на ЕЦБ, относно монетарната политика на банката. Инвеститорите, ще търсят повече яснота относно бъдещата политика на институцията и кога може да се очаква края на политиката на отрицателни лихви, след изявлението на Марио Драги.

По-късно, ще бъдат изнесени данните за филаделфийският индекс на промишлеността в САЩ, както и първоначалните молби за помощи за безработица, в най-голямата световна икономика. Последните се очаква да са възлезли на 240 хил. през изминалата седмица.

Последният ден на седмицата, ще започне с данните за производствените цени в Германия. Те се очаква да отбележат ръст от 0.2%.

От Канада, ще станат реалност данните за инфлацията, както и за продажбите на дребно.

За повече и подробна информация, обърнете се към нашия Форекс Календар.

Предупреждение за риск: Този материал е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в материала не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този материал е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Органа за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Street, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.