Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

​Всичко най-важно за седмицата 12 – 18 юни

Юни 12, 2017 10:58

След, като изминалата седмица бе изключително динамична, в светлината на провелите се избори във Великобритания, решението на ЕЦБ относно лихвите и свидетелството на бившия ръководител на ФБР, пред Сената, тази се очаква да е не по-малко наситена на ключови събития.

Първият ден на седмицата обаче, ще се разграничи от тази тенденция, като ще липсват по-съществени икономически данни. Иначе погледите на инвеститорите, ща са отправени към парламентарните избори във Франция.

Първите по-важни данни, ще станат реалност от Италия, по отношение на индустриалното производство в страната. То се очаква да се е повишило с 0.2% на месечна и с 2.4% на годишна база, през предходния отчетен период.

Малко по-късно, ще бъдат изнесени и данните за индустриалното производство в Индия. То се очаква да се повиши с 3% на годишна база. Още новини от страната, ще включват тези за промишленото производство, както и за инфлацията. Ръстът в потребителските цени, се прогнозира при ниво от 2.6% на годишна база.

Общо взето с това ще бъдат изчерпани по-важните новини от деня.

Вторник ще стартира с данните за бизнес доверието в Австралия. Рано сутринта, ще бъдат оповестени резултатите за дългосрочните инвестиции в Китай, както и продажбите на едро в Германия.

Следва инфлацията в Испания, която се очаква да е при ниво от 2% на годишна и 0% на месечна база.

Резултати за инфлацията, ще бъдат оповестени и във Великобритания. Тя се очаква, да е при ниво от 2.7%, на годишна база.

Една от най-важните новини за деня, ще е тази за икономическото доверието в Германия, на института Zew. Индексът се очаква да възлезе на 21.5 пункта. Това би било подобрение, спрямо резултатите от предходния отчетен период при ниво от 20.6 пункта.

Защитете се от волатилност с възможностите на Admiral Markets.

Индексът на института, относно текущите условия, се очаква да е при ниво от 84.9 пункта, или отново подобрение, спрямо 83.9 пункта, предходния месец.

В ранния следобед, ще бъдат изнесени резултатите за продажбите на дребно в Бразилия, както и тези за салдото по текущата сметка в Индия. Малко по-късно през деня, ще бъдат оповестени производствените цени в САЩ. Те се очаква да са се повишили с 2% на годишна и с 0.2% на месечна база. Късно вечерта, инвеститорите ще следят данните за салдото по текущата сметка на Нова Зеландия.

Сряда ще стартира с резултатите за нивото на безработица в Южна Корея. Следват данните за потребителското доверието на Westpac в Австралия.

От Китай, реалност ще станат продажбите на дребно. Те се очаква да са се повишили с 10.6% на годишна база. Интерес ще представляват още стойностите на индустриалното производство в страната, очаквано да е нараснало с 6.3%.

Рано сутринта, от Германия ще станат реалност данните за инфлацията в Германия. Потребителските цени се очаква да са се повишили с 1.5%, при ръст от 2%, предходния отчетен период.

От изключителна важност в третия ден от седмицата, ще е безработицата във Великобритания, очаквана да се запази без промяна при 4.6%.

Инвеститорите ще следят още данните за индустриалното производство в еврозоната. Показателят се очаква да се е повишил с 0.5% на месечна и 1.3% на годишна база. Важни ще са данните и за промяната в заетостта в еврозоната.

След обяд от САЩ ще станат реалност резултатите за продажбите на дребно на месечна и годишна база, както и тези за инфлацията. Последната се очаква да е при ниво от 2%, спрямо 2.2% предходния отчетен период.

Най-важното събитие за деня, ще бъде решението на FOMC, относно лихвите. Те се очаква да бъдат повишени до 1.25%, или с 25 базисни пункта. Това, за което ще следят инвеститорите обаче е, изявлението на Фед след решението.

Сряда ще завърши с данните за ръста на БВП на Нова Зеландия. Икономиката на страната, се очаква да се е повишила с 2.7% на годишна база.

Четвъртък ще стартира с много данни за Австралия. Инвеститорите ще следят за бюлетина на австралийската централна банка, нивото на безработицата, която се очаква да е 5.7%, както и промяната в степента на заетост.

Рано сутринта, ще бъдат оповестени резултатите за инфлацията във Франция. Тя се очаква да е при ниво от 0.8% на годишна база, което би било забавяне от инфлацията в размер на 1.2% предходния отчетен период.

Следва решението на швейцарската централна банка относно лихвите. Те се очаква да бъдат запазени при отрицателно ниво от 0.75%.

Интерес за инвеститорите ще представляват и данните за инфлацията в Италия. Прогнозите са, за забавяне в нивата й до 1.4%, спрямо 1.9% преди това.

Продажбите на дребно във Великобритания, е вероятно да са се повишили с 1.4% на годишна база, спрямо 4% преди това.

На обяд, ще бъде оповестено решението на британската централна банка относно лихвите и програмата за обратно изкупуване на активи.

В ранния следобед, инвеститорите ще следят за вносните и износните цени в САЩ и филаделфийският индекс на промишлеността. За състоянието на пазара на труда, пазарните участници ще се ориентират от данните за първоначалните молби за помощи за безработица.

Малко по-късно, ще бъдат изнесени резултатите за индустриалното производство в САЩ. То се очаква да се е повишило с 0.2% на месечна база.

Петък стартира с решението на японската централна банка за лихвите. Те се очаква да бъдат запазени без промяна, при отрицателно ниво от 0.1%.

Следват резултатите за инфлацията в еврозоната. Тя се очаква да се е понижила с 0.1% на месечна база, при ръст от 0.4% през предходния отчетен период. На годишна база ръстът на потребителските цени, най-вероятно е възлязъл на 1.4%, или отново забавяне, спрямо инфлацията от 1.9% на годишна база преди това.

Интерес за инвеститорите ще представляват още данните за ръста на заплащането на работещите в еврозоната.

Малко по-късно, следва решението на руската централна банка относно лихвите. Те се очаква да бъдат запазени при 9% на годишна база.

Ключови данни за пазара на имоти в САЩ, ще бъдат изнесени в ранния следобед. Сред тях ще бъдат данните за разрешителните за строеж и началното жилищно строителство.

Фед ще изнесе своя индекс за пазара на труда, като въздействие върху пазара, се очаква да окаже още и индексът на потребителското доверие Michigan.

Възползвайте се от допълнителните възможности, предлагани от специалното приложение Supreme Edition към платформата Meta Trader 4.Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.