Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Всичко най-важно, което трябва да знаете в началото на седмицата

Март 06, 2017 11:42

Седмицата стартира доста динамично. Ето, някои от най-важните неща, които трябва да знаете в първия ден от нея, систематизирани от изданието Business Insider.

1.Щатският президент Доналд Тръмп, е поискал от Конгреса разследване на бившия президент Барак Обама, във връзка с твърдения в социалната мрежа Twitter, че Обама е наредил подслушване на телефоните в Trump Tower, седмици преди изборите.

2.От ФБР отговориха с искане за отхвърляне на подобно разследване. Директорът на агенцията Джеймс Коми, заяви, че подобни твърдения не са истина и няма подкрепа за тях.

3.Северна Корея, изстреля четири балистични ракети, като три от тях достигнаха териториалните води на Япония. Ракетите се очаква, че са в отговор на военните учения, провеждани от САЩ и Южна Корея.

4.Рекордните стойности на щатските индекси са лоша причина за това Фед да повиши лихвите. Официални представители на Фед, изненадващо се обединиха, зад това, че лихвите могат да бъдат повишени през този месец, без съществена промяна в икономическите данни.

5.Щатската автомобилна компания – General Mototrs, продаде подразделението си Opel/Vauxhall, на френският производител PSA Group. Сделката се оценява на 2.3 милиарда долара, като включва автомобилния бизнес в Европа, оценен на 1.3 милиарда долара, както и на финансовото звено GM Financial, на стойност около 1 милиард долара.

6.Китай понижи прогнозирания си ръст до 6.5%. Това се случи в неделя, а новата стойност е под средните очаквания за ръст на втората най-голяма световна икономика, в границите на между 6.5 и 7%.

7.Четири от пет британски строителни компании са фалирали, през последните 30 години. Осемте най-големи британски строителни компании са построили над половината от британските домове в страната, за този период.

Иракските сили, са предприели нова военна офанзива в Мосул, като най-тежките боеве тепърва предстоят.


Търгувайте индекси при едни от най-добрите условия със сметка към Admiral Markets.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 59545


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.