Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Това са важните данни на щатските пазари през тази седмица?

Февруари 20, 2017 11:26

Настоящата седмица, ще е малко по-кратка за търгуващите на финансовите пазари, предвид на факта, че щатските пазари са затворени във връзка с празнуването на „Денят на президента" в понеделник. За валутните пазари пък, това най-вероятно ще означава по-ниска ликвидност.

Нека да погледнем, към кои ключови макроданни обаче (на щатските пазари), ще бъде насочено вниманието на инвеститорите в останалите дни от седмицата.

Във вторник, инвеститорските погледи, ще са насочени към PMI индекса, следящ активността в производствения сектор.

В сряда ще бъдат оповестени данните за продажбите на съществуващи домове, както и „стенограмата" от предишната среща на FOMC, в която инвеститорите ще потърсят по-нататъшна яснота относно бъдещата политика по отношение на лихвите.

В четвъртък, ще бъде оповестен индексът PMI относно сектора на услугите, доклад на МЕА (Международна Енергийна Агенция), за състоянието на петролния пазар, както и данните за паричното предлагане и баланса на Фед.

В петък, най-голям интерес за инвеститорите ще представляват данните за продажбите на нови жилища в САЩ, както и потребителското доверие. Върху петролния пазар, въздействие, най-вероятно ще окажат данните за броя на шйстовите производители.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.