Скритите насоки в търговията с петрола

Април 05, 2016 15:09

Цените на суровия скочиха по време на азиатската сесия в сряда, след като оценка на индустриалните запаси от САЩ показа рязък спад на запасите и оптимистичен PMI индекс на услугите от Китай.

Американският суров петрол падна до нови 1-месечни дъна във вторник, преди да мине на положителна територия отново точно преди края на търговията, след като неочакван спад на месечното търсене на бензин в САЩ и скептицизма относно способността за цялостно замразяване сред големите производители продължиха да оказват натиск надолу върху световните цени на петрола.

Преди края на ралито във вторник, суровия петрол затвори по-ниско в три поредни сесии и шест от последните си осем. И двата показателя за черното злато като цяло са спаднали с около 10%, след като удариха тримесечни върхове в края на март.

Накъде ще се движи цената и как най-добре може да извлечете ползи от това движение?

Регистрирайте се и ще получите по имейл пълния материал с насоки за търговията на черно злато плюс бонус изпитана стратегия за търговия.

Некоректно попълнени данни няма да се взимат под внимание!


Силвия Велчева

Admiral Markets

Предупреждение за риск
Този материал е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в материала не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този материал е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Органа за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Street, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.