Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

​Петролът с най-ниска стойност от началото на годината, сериозни загуби и при златото

Май 05, 2017 10:54

Суровините, продължават със спада си, като петролът загуби над 4% от стойността си вчера. „Черното злато", продължи със загубите си и днес, като загуби близо долар от стойността си, или 2%, до 44.57 долара за барел.

От началото на седмицата, петролът е поевтинял с 9.6%, достигайки най-ниска стойност от 15-ти ноември насам.

Това е най-ниската стойност на щатския суров петрол от края на ноември миналата година. Или моментът, когато страните от ОПЕК, достигнаха до споразумение за ограничаване на производството си.

По-нататъшна яснота за посоката на петрола, най-вероятно ще се даде на предстоящата среща на 25-ти май, на страните от ОПЕК. Очакванията са за продължаване на производствените съкращения на страните за още шест месеца.

На сериозни разпродажби, през вчерашния ден, бяха подложени и останалите суровини. Златото регистрира спад от над 1% вчера, до голяма степен, следствие на новината, за намаленото търсене на метала през първото тримесечие. Данни на World Gold Council, публикувани вчера, посочиха спад на търсенето на злато с 18% на годишна база през първото тримесечие.

Световното търсене на злато е било 1 034.5 тона, през първото тримесечие. Централните банки, са купили 76.3 тона, спрямо 104.1 тона, през същия период на миналата година.

Притокът към базираните в злато индексни фондове, през първите три месеца, е бил 109.1 тона, или сериозно понижение от 342-та тона, през първите три месеца на миналата година.

Инвестиции в златни барове и монети, са се повишили с 9% на годишна база, докато търсенето на бижута е било при 480.9 тона.

Търсенето на злато в Индия, се повиши с 16% до 92.3 тона, като е било едва третото тримесечие през това десетилетие в което търсенето е било под 100 тона.

Днес, златото възстанови част от загубеното, като добави 3.5 долара към стойността си и се търгува при нива от 1 232 долара за унция, на спот пазара.

Предупреждение за риск: Този материал е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в материала не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този материал е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Органа за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Street, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.