Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Най-важното за седмицата 19 февруари - 26 февруари

Февруари 19, 2018 10:43

Първият ден на новата седмица, стартира с данните за стоковия баланс в Япония. Малко след това, бяха оповестени и данните за индекса на цените на жилищата във Великобритания на Rightmove. Последваха и данни от Австралия, свързани с продажбите на превозни средства през януари.

Първите данни от Европа, ще дойдат по направление на еврозоната. Ще бъдат изнесени данните за текущата сметка, очаквана при ниво от 40.9 милиарда евро. Точно по обяд, ще бъдат оповестени и резултатите за производството в строителния сектор. Показателя се очаква да повиши с 2.1% на годишна база, през първия месец на годината.

Данни за текущата сметка, ще бъдат оповестени още и в Италия. Там, тя се очаква да възлезе на 3.52 милиарда евро.

Другите по-важни данни за деня, ще са свързани с инфлацията в Полша и индекса на производствените цени, продажбите на дребно и равнището на безработица в Русия.

От САЩ и Канада, ще липсват по-важни икономически данни, като денят ще приключи с резултатите за входящия и изходящия индекс на производствените цени в Нова Зеландия.

безплатни уебинари вижте как търгуват професионалистите

Вижте как търгуват професионалистите, всеки ден в безплатен уебинар, организиран от Адмирал Маркетс.

Вторият ден на седмицата, ще стартира с данните за потребителското доверие на Gfk в Германия, както и индекса на производствените цени за най-голямата европейска икономика. По същото време, ще бъдат оповестени и резултатите за търговския баланс на Швейцария.

Следват данните за инфлацията в Швеция, прогнозирана при ниво от 0.4% на месечна и 1.8% на годишна база.

Данните за търговския баланс, ще бъдат оповестени и в Испания.

Точно по обяд, инвеститорите ще станат свидетели на индекса на текущите условия и икономическите очаквания на института ZEW в Германия и Еврозоната. Това ще са едни от най-важните данни за деня, които се очаква да окажат по-сериозно въздействие на нивата на еврото.

От Северна Америка, ще липсват по-сериозни икономически данни. Единствените такива, ще дойдат по направление на Канада и ще са свързани с продажбите на едро.

Третият ден на седмицата, ще стартира с ключови данни за Австралия. Ще бъдат оповестени резултатите за индекса на водещите индикатори на Westpack за януари и нивото на заплащане в страната.

От Япония, реалност ще станат данните за Индекса на бизнес активността през декемеври. Тя се очаква да е нараснала с 0.6% на месечна база.

Рано сутринта от Норвегия, реалност ще станат данните за равнището на безработицата.

Прогнозният индекс на бизнес активността в сектора на промишлеността и услугите, ще бъдат оповестени за – Франция, Германия, еврозоната и САЩ, в късния следобед.

Малко преди обяд, ще бъдат изнесени ключови данни за Великобритания, свързани със средните месечни доходи, равнището на безработица на ILO, промяната в броя на безработните, нетните заеми в обществения сектор, индекса МВА за молбите за ипотечни кредити.

От САЩ, реалност ще станат данните за доклада на Червената книга и продажбите на готови жилища. Вниманието на инвеститорите, ще е насочено още към протокола от заседанието на Комитета по парична политика към Фед.

Четвъртък ще стартира с данните за индекса на водещите индикатори в Австралия на Westpac и разходите от кредитните карти в Нова Зеландия.

Рано сутринта, ще бъдат оповестени данните за инфлацията във Франция през януари на месечна и годишна база. Тя се очаква при ниво от 1.4% на годишна база. Инвеститорите ще следят още за данните за бизнес доверието в страната.

От Швейцария, реалност ще станат данните за индустриалното производство. То се очаква да е нараснало с 6.7% през четвъртото тримесечие на годишна база.

регистрирай безплатна демо сметка

Тествайте как важните икономически данни, ще се отразят на търговията, без риск от реална загуба на капитал - с безплатна демо сметка от Адмирал Маркетс.

Инвеститорите ще следят за данните за равнището на безработицата и инфлацията в Хонконг.

Първите по-важни новини от Европа обаче, ще дойдат от Германия и ще са свързани с индекса на текущите условия, икономическите очаквания и бизнес климата на института Ifo.

От Италия, ще бъдат оповестени данните за индустриалните продажби и индустриалните поръчки.

Половин час по-късно, ще бъдат изнесени данните за ръста на БВП, бизнес инвестициите и индекса на сектора на услугите във Великобритания.

Първите данни от Северна Америка, ще дойдат от Канада и ще са свързани с продажбите на дребно. Следват молбите за помощи за безработица и индекса на водещите индикатори в САЩ. Инвеститорите ще следят още данните за запасите от петрол и петролни продукти.

Последните данни за деня, ще дойдат от Нова Зеландия, относно продажбите на дребно.

Последният ден на новата седмица, ще започне с ключовите данни за инфлацията в Япония. Тя се очаква да възлезе на 1.1% на годишна база през януари.

Малко по-късно, ще бъде оповестена и инфлацията в Сингапур, очаквана при ниво от 0.6%.

Първите данни от Европа, ще дойдат от Германия и ще са свързани с ръста на БВП в страната. Той се очаква при 2.3% на годишна база през четвъртото тримесечие на миналата година.

Следват резултатите за индекса на производствените цени в Испания и нивото на безработица в Полша.

Точно по обяд, ще бъдат оповестени най-важните данни за деня – относно инфлацията в еврозоната. Тя се очаква при ниво от 1.3% на годишна база през първия месец на годината.

Инвеститорите ще следят още и резултатите за инфлацията в Канада, прогнозирана при ниво от 1.9% на годишна база. Следват данните за ръста на икономиката на Мексико и текущата сметка в страната.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.