Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Най-важното за седмицата 12-18 март 2018 г.

Март 12, 2018 12:39

Първият ден на новата седмица ще е изключително беден на важни икономически събития. Денят стартира с данни за продажбите на дребно за Сингапур, които се оказаха далеч под средните очаквания на анализаторите.

Последваха машинните поръчки в Япония, които също се оказаха под средните очаквания на анализаторите.

От Европа, липсваха по-важни ключови данни, като първите по-важни такива, ще са свързани с държавния бюджет на САЩ. И с това приключват и важните икономически данни за деня.

Вторник ще започне с индекса на цените на корпоративните стоки. Той се очаква да се е повишил с 2.6% на годишна база през февруари.

Следват данните за инвестиционните и ипотечните заеми и бизнес доверието на NAB за Австралия.

безплатни уебинари вижте как търгуват професионалистите

Вижте как търгуват професионалистите, всеки ден в безплатен уебинар, организиран от Адмирал Маркетс.

Рано сутринта, ще бъдат оповестени данните за индекса на активността в третичния сектор в Япония.

Първите по-важни данни от Европа, ще дойдат от Испания и ще са свързани с инфлацията. Ръстът на цените на потребителските стоки, се очаква да е 1.1% на годишна база през изминалия месец.

Час преди обяд, от Италия реалност ще станат данните за равнището на безработицата, очаквана да се е понижила до 11%, спрямо 11.2% месец по-рано.

Точно по обяд, от Германия и еврозоната ще бъдат изнесени данните за индекса на икономическите очаквания и текущите условия.

Най-важните данни от САЩ, ще са свързани с инфлацията. Тя се очаква да се е ускорила до 2.2% на годишна база през февруари, спрямо 2.1% месец по-рано.

Късно вечерта, от Нова Зеландия, ще бъдат оповестени резултатите за текущата сметка на Нова Зеландия.

Средата на седмицата, ще започне с данни за машинните поръчки на Япония и индустриалното производство и продажбите на дребно в Китай.

Рано сутринта, първите данни от Европа, ще са свързани с инфлацията в Германия. Тя се очаква да се е повишила до 0.5% на месечна и да се е понижила леко до 1.4% на годишна база, през изминалия месец на годината.

Следват продажбите на дребно в Испания, а малко по-късно и в Италия, като очакванията са за подобрение на показателя и в двете европейски страни.

Точно по обяд, от еврозоната, ще станат реалност ключовите данни за промяната в броя на заетите и индустриалното производство.

Следват доста ключови данни от САЩ – свързани с индекса на производствените цени, молбите за ипотечни кредити, продажбите на дребно, бизнес и петролните запаси.

регистрирай безплатна демо сметка

Тествайте как важните икономически данни, ще се отразят на търговията, без риск от реална загуба на капитал - с безплатна демо сметка от Адмирал Маркетс.

Късно вечерта, от Нова Зеландия, реалност ще станат данните за ръста на БВП на страната. Той се очаква при ниво от 2.3%.

Четвъртък ще стартира с данните за потребителските инфлационни очаквания в Австралия. Те се очакват да са при ниво от 3.6%.

От Сингапур, а малко по-късно и от Турция, реалност ще станат данните за равнището на безработица за декември.

Първите по-значими данни от Европа обаче, ще дойдат от Франция и ще са свързани с инфлацията. Тя се очаква да се е забавила до 1.2% на годишна база, през миналия месец, спрямо 1.4% - месец по-рано.

Равнището на безработица, ще бъде оповестено за Швеция час и половина преди обяд, като в същия момент, решението си относно лихвите, ще оповести и швейцарската централна банка.

Половин час по-късно, решението си относно лихвите ще направи и норвежкката централна банка.

Отново на новини от САЩ ще е наситен късния следобед. Инвеститорите, ще следят за данните за молбите за помощи за безработица, индекса на вносните цени, индекса на Фед Филаделфия и Ню Йорк и индекса на пазара на жилища за март.

Късно вечерта, ще бъдат оповестени нетните капиталови потоци в САЩ.

Последният ден на седмицата, ще стартира с данните за индустриалното производство в Япония и степента на използване на производствения капацитет.

Следват резлутатите за индекса на цените на едро в Германия – рано сутринта и търговския баланс на Норвегия.

Индексите на потребителските цени за Италия, ще бъде изнесен час преди обяд. Очакванията са, инфлацията да се забави до 0.6% на годишна и 0.1% на годишна база, през втория месец на годината.

Най-очакваните данни за деня обаче, ще са свързани с инфлацията в еврозоната. И тук се очаква забавяне до 1.2% на годишна база, спрямо 1.3% месец по-рано.

От САЩ реалност ще станат данните за индустриалното производство, началното жилищно строителство и разрешителните за строеж, както и за индустриалното производство и степента на използване на производствения капацитет.

Инвеститорите ще следят още за резултатите за потребителското доверие на мичиганския институт.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.