Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Най-важното за седмицата 12-18 февруари 2018 г.

Февруари 12, 2018 10:33

Първият ден на новата седмица, няма да е особено наситен на ключови макроикономически новини. Денят ще стартира с данните за продажбите на дребно в Сингапур, които се очаква да са се понижили с 2.2% на месечна база през декември на миналата година.

Следват данните за инфлацията във Франция. Ръстът на потребителските цени, се очаква да се е повишил с 1.3% на годишна база, през първия месец на годината.

Данни за инфлацията, ще бъдат оповестени и в Швейцария. Там, тя се очаква да се е повишила с 0.8% на годишна база, през първия месец на годината.

От Китай, реалност ще станат данните за паричното предлагане М2. То се очаква да се е повишило с 8.4% на годишна база през първия месец на годината.

Единствените по-съществени данни, които ще станат реалност от САЩ, ще са свързани с държавния бюджет на страната.

Вторият ден на седмицата, ще стартира с данни от Япония. От там, реалност ще станат резултатите за индекса на корпоративните стоки, очакван да регистрира ръст от 2.7%, както и за прогнозните машинни поръчки. Следва бизнес доверието на NAB в Австралия.

Първите данни от Европа, ще дойдат от Франция и ще са свързани с инфлацията и ръста на неселскостопанската заетост. Данни за инфлацията, ще бъдат оповестени и в Унгария.

Малко по-късно, инвеститорите ще следят за индекса на производствените и вносните цени в Швейцария.

Следват ключови данни от Великобритания. Те ще стартират с индекса за цените на дребно и цените на жилищата на DCLG. По същото време ще бъдат изнесени и данните за изходящия и входящия индекс на производствените цени в Обединеното Кралство.

Най-важните данни от Великобритания обаче, ще са свързани с нивото на инфлацията, която се очаква да е в размер на 2.9% на годишна база през първия месец на новата година.

От САЩ, ще липсват ключови макроикономически данни, като единствените по-важни такива ще са от доклада на Червената Книга.

Средата на седмицата, ще започне с данни за дефлатора на БВП в Япония. Той се очаква да е от -0.3%. По същото време, ще бъдат оповестени и ключовите резултати за ръста на БВП на Япония, очакван при ниво от 0.2% на тримесечна база, през последните три месеца на миналата година.

безплатни уебинари вижте как търгуват професионалистите

Вижте как търгуват професионалистите, всеки ден в безплатен уебинар, организиран от Адмирал Маркетс.

В Нова Зеландия, ще бъдат оповестени данните за инфлационните очаквания през първото тримесечие.

Първите резултати от Европа, ще дойдат от Германия. Инвеститорите ще следят за инфлацията в най-голямата европейска икономика, прогнозирана при 1.6% на годишна база през януари, както и за ръста на БВП. Икономиката на Германия, се очаква да е нараснала с 2.3% на годишна база, през четвъртото тримесечие на годината.

Прогнозният БВП, ще бъде оповестен още и в Италия, като там икономиката се очаква да е нараснала с 1.6% през първото тримесечие на годината.

Точно по обяд, от еврозоната, реалност ще станат данните за индустриалното производство, очаквано да е нараснало с 4.2%, както и коригирания ръст на БВП.

Едни от най-важните резултати за деня, ще дойдат от САЩ и ще са свързани с инфлацията, в най-голямата световна икономика. Тя се очаква да е в размер на 1.9% на годишна база през първия месец на годината, спрямо 2.1% предходния отчетен период.

Отново от САЩ, реалност ще станат данните за продажбите на дребно, които се очаква да са нараснали с 0.2% на месечна база през януари. Върху цената на петрола, най-вероятно ще повлияят резултатите за запасите на петрол и петролни продукти в САЩ.

Четвъртък ще започне с данните за машинните поръчки в Япония и ще продължи с данни за потребителските инфлационни очаквания в Австралия и равнището на безработицата в страната. От Австралия, ще станат реалност още данните за промяната в броя на заетите през първия месец на годината.

Рано сутринта, ще бъдат изнесени данните за степента на използване на капацитета в Япония, както и за индустриалното производство в страната на „изгряващото слънце".

Данни за инфлацията, ще бъдат изнесени два часа преди обяд. Тя се очаква да е при ниво от 0.5% на годишна база.

регистрирай безплатна демо сметка

Тествайте как важните икономически данни, ще се отразят на търговията, без риск от реална загуба на капитал - с безплатна демо сметка от Адмирал Маркетс.

Следват резултатите за нивото на безработица в Норвегия и търговския баланс в Италия. Точно по обяд, ще бъдат оповестени и данните за търговския баланс в еврозоната.

Денят ще е наситен на важни икономически новини от САЩ. Те ще стартират с резултатите за първоначалните молби за помощи за безработица, индекса на производствените цени, индекса Fed за Ню Йорк, индекса за пазара на жилища на NAHB и накрая – за капиталовите потоци в най-голямата световна икономика.

Последният ден на тази седмица, няма да е особено наситена на много икономически данни. От Азия ще липсват такива резултати, а първите от Европа, ще дойдат от Германия и ще са свързани с индекса на цените на едро.

От Великобритания, реалност ще станат данните за продажбите на дребно, които се очаква да са нараснали с 2.6% на годишна база, спрямо 1.4% месец по-рано.

Час преди старта на щатската търговия, ще бъдат оповестени данните за чуждестранните сделки с канадски ценни книжа и доставките в промишления сектор в Канада. От САЩ пък, реалност ще станат резултатите за началното жилищно строителство и разрешителните за строеж. Реалност ще стане и индекса на вносните цени в САЩ. Инвеститорите, ще следят още за прогнозния индекс на потребителското доверие на Мичиганския университет.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.