Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

​Най-важните събития на седмицата 05-11 юни

Юни 05, 2017 12:37

Седмицата стартира с данните за PMI в Япония. Индексът на Nikkei, възлезе на 50.5 пункта, или под предишната му стойност от 51.1 пункта. Активността в сектора на услугите обаче, при ниво от 53 пункта, се оказа над резултата от предходния отчетен период – 52.2 пункта.

Последваха и данните за активността в сектора на услугите в Китай, при ниво от 53.8 пункта, спрямо 51.5 пункта, предходния отчетен период.

Рано тази сутрин, се очакват и данните за активността в сектора на услугите на Markit, в Испания, Италия, Франция и Германия, както и в еврозоната, от които инвеститорите ще си вадят изводи за развитието на водещите европейски икономики.

Интерес за инвеститорите ще представляват и резултатите за потребителското доверие в Испания.

В ранния следобед, инвеститорите, ще очакват резултатите за производителността в неселскостопанския сектор в САЩ, очаквана да се понижи с 0.2%, както и активността в сектора на услугите в най-голямата световна икономика.

Вторник ще стартира с решението относно лихвите в Австралия. Те се очаква да бъдат запазени при текущото им ниво от 1.5%.

Рано сутринта инвеститорите ще насочат своето внимание към данните за продажбите на дребно в еврозоната. Те се очаква да са се повишили с 0.2% на месечна и 2.3% на годишна база.

Интерес ще представляват и резултатите за ръста на икономиката на ЮАР за изминалото тримесечие, който се очаква да възлезе на 1% на годишна база и 0.8% на тримесечна база.

От Русия, ще станат реалност данните за инфлацията в страната, прогнозирана в размер на 4%, при 4.1% предходния отчетен период.

Най-важните данни за Канада, ще са свързани с индекса Ivey Purchasing Managers Index, относно активността на икономиката на страната. Общо взето с това се изчерпват и по-важните данни за втория ден от седмицата.

Третият ден на седмицата, стартира с резултатите за ръста на австралийската икономика. Тя се очаква да се е повишила с 1.6% през изминалото тримесечие, което би било сериозно забавяне, спрямо ръста от 2.4% от предходното тримесечие.

На тримесечна база, австралийската икономика се очаква да е нараснала с 0.2%, спрямо 1.1% тримесечие по-рано. Следват водещите индикатори от Япония.

Първите данни от еврозоната, ще са свързани със заводските поръчки в Германия. Те се очаква да са се понижили с 0.4%, на фона на ръста им с 1% предходния отчетен период.

Следват данните за продажбите на дребно в Италия и индексът относно цените на имотите във Великобритания.

От Индия ще дойде решението на централната банка, относно лихвите в страната, които се очаква да бъдат запазени при ниво от 6.25%.

По-късно от САЩ, ще станат реалност данните за запасите на петрол и петролни продукти, а от Канада – разрешителните за строеж.

Четвъртък, ще стартира с резултатите за ръста на японската икономика, очакван при ниво от – 0.6% на тримесечна и 2.4% на годишна база.

Малко след това, ще бъдат изнесени данните за търговския баланс на Австралия и Китай и съответно ръста на вноса и износа в двете страни.

Денят обаче, ще стартира изцяло под доминацията на парламентарните избори във Великобритания.

Рано сутринта, ще бъдат оповестени още резултатите за безработицата и инфлацията в Швейцария и индустриалното производство в Германия. Последното се очаква да се е повишило с 0.5% през изминалия месец.

След изборите във Великобритания, вторите най-важни данни за деня, ще са свързани с решението на ЕЦБ относно монетарната политика. И докато лихвите се очаква да бъдат запазени същите, инвеститорите ще следят с интерес, какви ще са коментарите на централната банка относно бъдещата й политика.

В четвъртък ще бъдат оповестени и третите прогнозни данни за ръст на икономиката на еврозоната. Тя се очаква да се е повишила с 1.7%.

От САЩ, ще излязат резултатите за първоначалните молби за помощи за безработица, а от Канада – резултатите за началното жилищно строителство, както и цените на новите жилища.

По традиция, последният ден от седмицата не е особено наситен на важни икономически данни. Този петък обаче, ще е изключение. Той стартира с резултатите за ипотечното кредитиране в Австралия, както и данните за инфлацията в Китай.

Рано сутринта ще видим резултатите за търговския баланс в Германия, както и втората годишна прогноза на бундесбанката. От Франция и Великобритания, ще станат реалност резултатите за ръста на индустриалното производство, а от Великобритания се очакват още данните за търговския баланс и строителното производство.

По-късно ще бъде оповестена инфлацията в Бразилия, както и данните за заетостта и безработицата в Канада.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори.

Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.