Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
 • Ливъридж до:
  1:500 за непрофесионални клиенти
 • Защита от волатилност
 • Политика за Негативен Баланс по Сметка
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • ICF защита
 • Защита от негативен баланс
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Най-интересното от икономическия календар за 23-27 юли

Юли 23, 2018 12:30

Икономически календар - Admiral Markets

Предварителен преглед на икономическия календар в последната пълна седмица на юли?

През изминалата седмица като най-силна основна валута се открои швейцарския франк. Това изглеждаше малко вероятно в края на предишната седмица, когато USD/CHF се опита на пробие едногодишния връх 1,0555, достигнат в началото на май.

В същото време, британския паунд се оформи като най-големия губещ, въпреки че поскъпна в петък. Виновниците затова вероятно са слабите данни за инфлацията и Брекзит драмата. Американските индекси не отбелязаха големи разлики спрямо цените на отваряне в понеделник. Dow Jones спечели скромните 0,15%, S&P 500 осната почти непроменен -0,2%, докато NASDAQ отбеляза леко понижение от 0,07%.

Отворете реална сметка в Admiral Markets

Започнете да търгувате валути, CFD-та върху индекси, акции, суровини, криптовалути и ETF-и с брокер номер 1 в Германия за 2018.

През следващата седмица ни очакват някои интересни събития и данни за финансовите пазари. Основното събитие ще е срещата на Европейската централна банка в четвъртък. Все пак, внимание заслужават и предварителните данни за БВП на САЩ за второто тримесечие, както и базовите лични потребителски разходи, които са предпочитаната от ФЕД мярка за инфлация. Индексът на потребителските цени в Австралия също не трябва да бъде пренебрегван.

Пазарните участници ще продължат да следят с безпокойство и Туитър акаунтът на Доналд Тръмп, който не спира да поднася изненади.

Понеделник, 23 юли

В понеделник единствените сведения, които заслужат известно внимание са тези за продажбите на съществуващи жилища в САЩ през юни.

Вторник, 24 юли

По време на европейската търговия ще бъдат публикувани предварителните производствени PMI индекси за страните от еврозоната и за целия валутен блок. Все пак трябва да подчертаем, че техният ефект върху курса на еврото не много голям.

Сряда, 25 юли

В 04:30 ще излезе индексът на потребителските цени в Австралия за второто тримесечие. Пазарният консенсус е за ръст на индекса от 0,5% тр/тр и 2,2% на годишна база, при 0,4% и 1,9% преди три месеца.

Американският календар включва продажбите на нови жилища в САЩ и доклада на EIA за петролните запаси.

Отворете демо сметка с Admiral Markets

Тествайте търговията със CFD-та върху петрол и още над 5000 хиляди финансови инструмента без риск за вашия капитал с демо сметка от Admiral Markets.

Четвъртък, 26 юли

Основното събитие за седмицата ще е срещата на Европейската централна банка. Тя ще завърши с решение за монетарната политика в 14:45 и ще бъде последвана от пресконференция на гуверньора на ЕЦБ Марио Драги. Промени са изключени. Вниманието ще бъде насочено към политиката за реинвестиране и бъдещите насоки за лихвите на ЕЦБ. Марио Драги ще стимулира едно увеличаване на лихвените нива, преди мандатът му да приключи следващата година, смятат икономистите от Bloomberg. То вероятно ще се случи през септември 2019, месец преди Драги да напусне поста си.

По време на американската сесия ще бъдат публикувани поръчките на стоки с дълготрайна употреба, стоковия търговски баланс и първоначалните молби за помощи от безработни.

Петък, 27 юли

В Азия ще излезе потребителската инфлация през юли в столицата на Япония – Токио.

В последната търговска сесия за седмицата ни очакват важни данни от САЩ. Това са предпочитаната от ФЕД мярка за инфлация – базови лични потребителски разходи и първоначалния доклад за БВП на САЩ за второто тримесечие. Според анализаторите от Wells Fargo икономиката на САЩ е отскочила сериозно през вторите два месеца. Те прогнозират ръст на БВП от 4,7% на годишна база, което е над пазарния консенсус от 4,0% г/г. Като причини, от американската банка изтъкват рязкото свиване на търговския дефицит и увеличаването на потребителските и бизнес разходи

Безплатно обучение от Admiral Markets

Увеличете вашите знания и умения в търговията на финансовите пазари с новия безплатен Обучителен пакет 2018 на Admiral Markets.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.