Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Какво се очаква от ЕЦБ на утрешното заседание?

Юни 07, 2017 11:31

Следващите два дни, ще са изключително наситени на значими за валутните пазари събития. Първо, ще бъдат изнесени данните за ръста на икономиката на еврозоната, след което предстои решението на ЕЦБ относно лихвите. Това ще се случи в светлината на предсрочните избори във Великобритания, друго събитие, което се очаква да окаже съществено въздействие върху валутните двойки.

Научете всичко, което трябва да знаете за изборите във Великобритания, със специално разработената от Admiral Markets страница, посветена на това събитие.

И докато, почти никой не очаква Европейската Централната Банка да промени нивото на лихвите и изкупувания обем облигации, на предстоящото си заседание, това към което ще е насочено инвеститорското внимание ще бъде изказването на Драги, след заседанието.

Основно, инвеститорите ще съблюдават за промяна в тона на Драги, която да накланя везните, към скорошна промяна на монетарната политика и стимулите.

Защитете се от потенциалната волатилност на валутните пазари, с предоставяните от Admiral Markets възможности за „Защита от Волатилност".

Няколко са факторите, които могат да инициират промяна на политиката на ЕЦБ. На първо място е същественото подобрение на данните за състоянието на икономиката на еврозоната. Потвърждение за това, може да се даде и от данните за ръста, които ще бъдат изнесени малко преди решението на ЕЦБ.

Все по-малка става разликата в представянето на основните и периферните европейски икономики, като сериозно подобрение има при икономиките от останалите водещи световни региони, както и на развиващите се икономики.

На следващото място, трябва да посочим и факта, че политическите рискове в Европа намаляха, след изборите в Холандия и особено във Франция.

В същото време поскъпването на еврото спрямо долара, намалява риска за противопоставяне между САЩ и Европа, предвид на стремежите на администрацията на Тръмп, към по-евтин долар.

И на последно място, няма как да не отбележим и все по-нарасналия политически натиск, както и този от страна на финансовите институция в еврозоната, за нормализиране на лихвената политика. Рекордно ниските лихви, нараняват сериозно финансовите резултати на банките.

Не се очаква обаче, намаляване на програмата за обратно изкупуване на активи на настоящата среща. Самите механизми за това са доста сложни и ще изискват време. Много е възможно, програмата за обратно изкупуване на активи, в размер на 60 милиарда евро на месец да бъдат запазени до края на тази година.

Предупреждение за риск: Миналите резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати.Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори.

Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.