Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Какво предстои през седмицата 26 Февруари - 03 Март?

Февруари 26, 2018 15:19

Вторият ден на седмицата, ще стартира с данните за потребителското доверие във Франция. То се очаква да е възлязло през февруари в размер на 103 пункта. Малко по-късно, ще бъде оповестено и потребителското доверие в Швеция.

В 10:00 часа, ще бъдат изнесени данните за безработицата в Унгария, както и за инфлацията в Испания. Последната, се очаква да е при ниво от 0.7% на годишна база през първия месец на годината.

Час преди обяд, от еврозоната ще бъдат изнесени данните за паричното предлагане М3 и бизнес и потребителското доверие от Италия.

Точно по обяд, ще бъдат оповестени данните за икономическото доверие, доверието в сектора на услугите, индустриалното доверие, потребителското доверие и бизнес климата в еврозоната.

В късния следобед, инвеститорите ще следят за данните за инфлацията в Германия. Тя се очаква да е при ниво от 1.5% на годишна база през февруари.

От САЩ, реалност ще станат резултатите за поръчките на дълготрайни стоки, доклада от Червената книга и индекса на цените на жилищата. Малко по-късно, инвеститорите ще следят за индекса на потребителското доверие.

безплатни уебинари вижте как търгуват професионалистите

Вижте как търгуват професионалистите, всеки ден в безплатен уебинар, организиран от Адмирал Маркетс.

От Мексико, реалност ще станат данните за търговския баланс и равнището на безработицата.

Третият ден на седмицата, ще стартира с резултати от Япония, свързани с прогнозното индустриално производство и продажби на дребно. Следват данните за бизнес-доверието в Нова Зеландия, индекса на цените във Великобритания и на потребителското доверие на института Gfk.

Най-важните данни от Азия, ще са свързани с индекса на бизнес активността в производствения сектор в Китай, който се очаква да е при ниво от 51.2 пункта.

Първите данни от Европа, ще дойдат от Германия и ще са свързани с индекса на потребителското доверие на института Gfk. По същото време, ще бъдат оповестени и данните за продажбите на дребно в Норвегия.

От Франция, инвеститорите ще следят за данните за индекса на производствените цени, като същите данни, ще излязат 15 минути по-късно и за Италия.

Следват ключови данни от Швеция, свързани с продажбите на дребно и ръста на БВП през четвъртото тримесечие на миналата година.

Едни от най-важните данни за деня, ще дойдат от Германия и ще са свързани с нивото на безработица и броя на новосъздадените работни места във водещата европейска икономика през изминалия месец.

регистрирай безплатна демо сметка

Тествайте как важните икономически данни, ще се отразят на търговията, без риск от реална загуба на капитал - с безплатна демо сметка от Адмирал Маркетс.

Прогнозни данни за инфлацията в еврозоната, ще дадат повече яснота на инвеститорите относно това, какво биха могли да очакват от ЕЦБ. Точно по обяд, ще бъдат изнесени още и данните за прогнозната инфлация в Италия.

Ключови данни, ще станат реалности и от САЩ. Най-важните от тях ще са свързани с прогнозния ръст на БВП, както и коригирани дефлатор. Инвеститорите, ще следят още за данните за запасите на петрол и петролни продукти в най-голямата световна икономика.

Предпоследният ден на седмицата, ще започне с данните за индекса на бизнес-активността в производствения сектор в Австралия, а малко по-късно и в Япония.

Първите данни от Европа, ще дойдат от Швейцария и ще са свързани с ръста на БВП на страната, очакван при ниво от 1.8% на годишна база през четвъртото тримесечие на миналата година.

Следват данните за индекса на цените на жилищата във Великобритания.

Данни за индекса на бизнес активността на производствения сектор, ще бъдат оповестени за – Швеция, Норвегия, Турция, Испания, Полша, Италия, Германия, еврозоната, Великобритания, а по-късно и в САЩ.

Малко преди обяд, от Великобритания ще станат реалност още данните за паричното предлагане М4 и одобрените ипотечни кредити и нетните потребителски кредити. Точно по обяд, реалност ще станат данните за равнището на безработицата в еврозоната.

Инвеститорите ще следят данните за дефлатора на потребителските разходи в САЩ, както и за личните доходи и разходи в най-голямата световна икономика.

Последният ден на седмицата, ще стартира с данни от Япония. Те ще са свързани с данни за инфлацията, потребителските разходи на домакинствата и равнището на безработица, както и паричната база.

Първите резултатите от Европа, ще дойдат от Германия. От страната реалност ще станат данните за индекса на вносните цени и продажбите на дребно.

Следват данни от Италия, за ръста на БВП, очакван при ниво от 1.6% на годишна база, както и за индекса на бизнес активността в строителния сектор във Великобритания.

Точно по обяд, реалност ще станат данните за индекса на производствените цени в еврозоната.

От Канада, ще бъдат оповестени данните за ръста на БВП, а от САЩ – данните за потребителското доверие на мичиганския университет.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.