Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

​Какво предстои през седмицата 19-25 юни?

Юни 19, 2017 12:29

Първият ден от седмицата, стартира с данните за продажбите на автомобили в Австралия и ръста в цените на имотите в Китай. Имотите, във втората най-голяма световна икономика, са поскъпнали с 10.4% на годишна база, през изминалия отчетен период, спрямо ръст от 10.7% преди това.

Сутринта, от Европа ще станат реалност данните за производството в строителния сектор, регистрирало ръст от 3.6% миналия отчетен период.

В ранния следобед, инвеститорите ще следят за резултатите за бизнес доверието в Бразилия, както и за потребителското доверие на ANZ в Нова Зеландия.

Вторник, ще стартира с данните за цените на имотите в Австралия, очаквани да се повишат с 2.2%, както и стенограмата от срещата на централната банка на страната.

Рано сутринта, ще бъдат оповестени резултатите за ръста на производствените цени в Германия. Очакванията за тях, са за понижение от 0.1% на месечна база, както и за ръст от 2.9% на годишна база.

Почти по същото време, ще станем свидетели и на търговския баланс в Испания. Той се очаква да е отрицателен в размер на 1 милиард евро.

В ранния следобед интерес за инвеститорите, ще представляват данните за безработицата и продажбите на дребно в Русия. Безработицата се очаква да се понижи до 5.3%, спрямо 5.5% предходния период, а продажбите на дребно – да се повишат с 2.4%.

Късно вечерта, ще бъде изнесена стенограмата от срещата на японската централна банка.

В сряда, почти цялото инвеститорско внимание, ще бъде насочено към срещата на ЕЦБ рано сутринта.

В ранния следобед, интерес ще представляват ключовите резултати за продажбите на нови домове в САЩ. Те се очакват да възлязат на 5.55 милиона броя на годишна база, спрямо 5.57 милиона, предходния отчетен период. От САЩ, интерес ще представляват и данните за запасите на петрол и петролни продукти.

Късно вечерта, ще бъде оповестено решението на централната банка на Нова Зеландия.

Четвъртият ден на седмицата ще стартира с данните за търговския баланс на Швейцария, очакван при 2.44 милиарда франка и бизнес-доверието във Франция, с прогнозирана стойност от 109 пункта.

Следват продажбите на дребно в Канада, очаквани да се повишат с 0.3%, на месечна база, при ръст от 0.7%, предходния отчетен период.

Малко след това инвеститорското внимание ще е насочено към първоначалните молби за помощи за безработица от 240 000, при 237 000 предходния отчетен период.

Потребителското доверие в еврозоната, се очаква при ниво от минус 3 пункта, спрямо -3.3 пункта преди това.

Петък ще започне с данните за активността в сектора на промишлеността в Япония на Nikkei. Показателят се очаква да е 53.4 пункта, при 53.1 пункта преди това.

Рано сутринта, ще станат реалност данните за инфлацията в Сингапур. Тя се очаква да е 0.8%, при 0.4% миналия период.

Първите данни от Европа, ще са по направление на ръста на френската икономика. Тя се очаква да се е забавила, до повишение от 1%, спрямо 1.2% тримесечие по-рано.

Отново от Франция, ще станат реалност и данните за активността в сектора на услугите (PMI). Индексът се очаква да възлезе на 57 пункта, при 57.2 пункта преди това.

Същият индекс ще бъде оповестен и по отношение на активността в сектора на промишлеността и услугите за Германия. В сектора на промишлеността, индексът се очаква да е при ниво от 59 пункта.

Активността в сектора на промишлеността и услугите в еврозоната, се очаква да възлезе на 56.7 пункта, спрямо 56.8 пункта предходния отчетен период.

Следват индустриалните продажби и поръчки в Италия, както и данните за инфлацията в Канада, която се очаква да възлезе на 1.5%.

В късния следобед, ще бъдат изнесени данните за продажбите на нови жилища в САЩ, както и активността в сектора на услугите и промишлеността в най-голямата световна икономика.

С това ще приключат и по-значимите данни за седмицата.

Вижте всички предстоящи събития, които ще бъдат изнесени през тази седмица в нашия подробен Форекс Календар.

Защитете се от прекомерна волатилност, следствие на някои от ключовите данни, които ще бъдат изнесени, с възможностите на платформата MT4 Supreme Edition за Защита от Волатилност.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.