Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Какво означава лудостта на Фед

Август 29, 2016 10:32

Председателят на Фед Джанет Йелън разтърси пазарите в петък след обяд от Jackson Hole, отбелязвайки че "случаят с увеличението на лихвата по федералните фондове се е засилил през последните месеци."

Въпреки това, както обикновено, Йелън беше напълно неясна относно точния момент на повишението.

В същото време тя отбеляза и обичайните си предупредителни думи, изтъквайки дилемата пред Фед, че ако лихвените процентите се задържат придължително време близо до нулата, това би могло да насърчи поемането на прекомерни рискове и да навреди на фондовите пазари (и поради това "да се подкопае финансовата отговорност").

Сериозно??!

Абсолютно сме зашеметени, че най-важната финансова институция в света няма ясно виждане за своята парична политика.

По същество това, което тя казва, е: "ние нямаме представа какво да правим и данните, които искаме да видим не съответстват на нашата версия на реалността, така че ние ще изчакаме за повече данни."

За съжаление, там никога няма да има някаква степен на виновност. И затова, разбира се, ние трябва да продължаваме да правим това, което правим най-добре.

Стремеж към печалби чрез анализиране на настоящата пазарна ситуация около това, че:

...Фед не може да се провали,

...Wall Street не може да бъде измамен,

...Вашингтон не може да бъде прецакан.

За щастие, тази графика ще бъде с Вас на всяка стъпка от пътя.

[SP500]Daily.pngКвадратирането по цената и времето за индекса SP500 на цена около 2192 (1832 + 360) от дъното на 24 август 2015 (1 година или 360 дни).

Досега сме свидетели на потенциален малък модел на разпределение, така че формиране на връх е възможно в рамките на тези 360 дни от дъното на август 2015 и 360-пунктовия рейндж и 180 дни от дъното през февруари 2016 и същия диапазон от 360 пункта.

Това е най-високата вероятност за формиране на връх сега.

Регистрирайте се за демо сметка с Admiral Markets и се абонирайте за седмичен обзор на пазарите за борсовите индекси и други инструменти.

Следете нашите дейли уебинари на живо, като се регистрирате тук.


*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Cristian Cochintu, Силвия Велчева

Admiral Markets

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.