Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Какви новини да очакваме през тази седмица?

Февруари 13, 2017 10:04

Щатските пазари приключиха изминалата седмица при нови исторически рекорди, като за някои водещи европейски такива, като DAX, тест на върховете, все още предстои.

И докато изминалата седмица, не бе особено наситена на макроикономически новини, то ето какво могат да очакват инвеститорите в тази насока през настоящата.

Днес (понеделник), не се очакват по-значителни макроикономически данни.

Във вторник, инвеститорите ще следят за ръста в производствените цени в САЩ, през януари (очаквания за 0.3% повишение, при 0.3% миналия месец) както и за оптимизмът сред малкия бизнес (NFIB), със средните очаквания за 105 пункта на индикатора, при 105.8 пункта, през миналия месец).

Може би в по-голяма степен обаче, вниманието ще е насочено към изказването на ръководителя на Фед – Джанет Йелън, пред Конгреса. То е планирано за вторник и сряда, а интерес ще представляват отговорите на Йелън на въпроси, най-вече свързани с бъдещата монетарна политика на резерва.

Отново в сряда, се очакват да излязат два много важни за пазара индикатора - традиционният месечен ъпдейт на данните за ръста в потребителските цени (инфлацията се очаква да е 0.3% на месечна база, при 0.3% предходния месец) и продажбите на дребно. Анализаторите очакват ръст от 0.1% в продажбите на дребно, спрямо 0.6% през предходния период.

В третия ден от седмицата, ще бъдат оповестени и индексът следящ промишлеността Empire State (7.0 очаквания, при 6.5 през преходния период), както и индустриалното производство (нулево изменение, при повишение от 0.6% месец по-рано).

Четвъртък, по традиция излизат първоначалните молби за помощи за безработица (прогнозирани 245 000, при 234 000 предходния период). Същия ден ще бъдат оповестени още и данните за началното жилищно строителство и разрешителните за строеж през януари.

За петък няма планирани значими макроикономически новини.

На корпоративния фронт, инвеститорското внимание ще е насочено към изнасянето на тримесечни отчети на водещи компании като T-Mobile, Molson Coors, LendingClub, Hilton Worldwide, PepsiCo, Cisco, CBS, Kraft Heinz, and Deere.

Търгувайте индекси при едни от най-добрите условия със сметка към Admiral Markets.

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестирате или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 59545


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.