Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Как да търгувате и оцелеете на пазарите с малък капитал?

Декември 08, 2016 13:36

Най-важното нещо в търговията е управлението на риска, особено при малки сметки до 2000 лв.

С тази цел Admiral Markets разработи приложенията Защита от Волатилност и MetaTrader 4 Supreme Edition, които осигуряват следните авaнгардни функции, без аналог на пазара:

Защита при волатилност

Тези настройки ограничават максималната цена при слипидж на пазарни и стоп ордери, ограничават или напълно избягват загуби от отложени поръчки, попадащи в ценови гапове, изпълняват по-големи ордери активират възможността за частично изпълнение на поръчки, избягват активиране на поръчка поради разширение на спреда, плюс изпълнение на лимитирани поръчки и тейк профити при мигновена промяна на цената чрез предаването им като пазарни поръчки и др.


Риск мениджмънт с MT4 Supreme Edition

Една една от най-популярните и интуитивни платформи за търговия на финансовите пазари е MetaTrader 4 (МТ4). Тя се предлага от много брокери, включително и от Admiral Markets. Но каква е разликата между МТ4 при Admiral Markets и другите брокери?

Какви допълнителни ползи носи търговския терминал на Admiral Markets?

Чрез функцията Mini Terminal получавате по-лесно управление на поръчки за покупка/продажба, Търговски калкулатор, Маржин калкулатор, който позволява изчисления в реално време, поставяне на отложени поръчки директно от графиката, Една-отменя-друга (OCO) поръчки, шаблон поръчки за бързо повторно използване, множество иновативни функции за затваряне на поръчки, промяна S/L или T/P за всички отворени поръчки, използване на тренд линии, за поставяне на стопове на загубага, тейк профити, пълзящи стопове или просто команди за частично затваряне.

ECN технология

ECN (Електронна съобщителна мрежа) акаунта Ви дава директен пазарен достъп, така че можете да търгувате с други пазарни контрагенти. Това е коренно различно от т. нар. дилинг модел, където клиентските поръчки не се изнасят на пазара и брокера често търгува срещу клиентите си.

Отделно, нека отбележим, че Admiral Markets UK Ltd, и по този начин клонът му в София, е оторизиран и регулиран във Великобритания, чрез Комисията за финансов надзор (FCA), Фирмата е регулирана освен от законодателството на Обединеното кралство и от това на Европейския съюз, включително MiFID (Директивата за инструментите на финансовите пазари).

Също така, в малко вероятния случай, когато сме се във финансови затруднения и е налице недостиг в отделните клиентски средства, индивидуално лице или малка фирма имат правото да бъдат компенсирани от т. нар. Схема за обезщетение при финансови услуги (FSCS) за сума до £50 000, а в случай на фалит на банката-депозитар на клиентските фондове, компенсацията е до £75 000 за всеки клиент.Вихрен Молевски,

Admiral Markets


Предупреждение за риск:

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.