Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Как да изтъргувате Brexit?

Юни 16, 2016 16:48

Brexit ефектът ще бъде решаващия фактор за финансовите пазари през третото тримесечие

С последните резултати от анкетите, които все повече се доближават и датата на референдума още по-приближаваща, безпокойството и несигурността на финансовите пазари значително се увеличават. И сега, анкета на ComRes показва все още напрегнатата надпревара с 46% за Breamin (оставането в ЕС) и 45% за Brexit (излизането на Великобритания).

Гласуването идва една седмица след решенията на големите централни банки. Йената бе най-добре представилата се валута в сряда, докато паундът продължава да се потапя след като Банката на Англия в изявлението си от четвъртък отхвърли всякакви представи за скорошно повишение на лихвения процент. Еврото се срина в четвъртък на обяд, тъй като съотношенията за риск от дефолт на големи банки като Duetsche bank, Credit Suisse и др. доведе до понижение в цените на техните акции на пазарите (DB -3.5% до най-ниското ниво от 1992 г. насам).
Възможно ли е шансовете за Brexit да са подценени? Ще коригира ли GBPUSD още по-надолу с приближаването на референдума за изход от ЕС?

Отговор на тези въпроси и цялостен анализ за възможните сценарии на реакциите на пазара от нашите експерти може да получите, като се регистрирате и попълните коректно своите данни ТУК.


Силвия Велчева,

Admiral Markets

Предупреждение за риск
Този материал е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в материала не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този материал е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Органа за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Street, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.