Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Европейските акции се сринаха след атентатите в Брюксел

Март 22, 2016 10:57

борсова търговия

Европейските акции отвориха рязко надолу във вторник, на фона на опасенията за сигурността, след като имаше две експлозии на летището в Брюксел, убити са най-малко единадесет души и няколко други са ранени.

По време на европейската търговия тази сутрин, индексът EURO STOXX 50 загуби 1,57%, френския CAC 40 спадна с 1,57%, а в Германия DAX 30 се срина с 1,84%. В Лондон FTSE 100 се понижи с 1,11%, тъй като британските кредитори проследиха своите европейски колеги надолу.

Летището в Брюксел потвърди, че е имало две експлозии малко след 8 ч. и предупреди пътниците да се придвижват към летището, което ще бъде затворено до второ нареждане.

Глобално акциите бяха понижени по-рано, след като президентът на Федералния резерв в Атланта, Денис Локхарт заяви в понеделник, че Фед може да вдигне лихвените проценти през април.

По-рано във вторник Moody's Investors Service обяви, че може да намали кредитния рейтинг на Deutsche Bank заради опасения, че може да се борят, за да преструктурират бизнеса си и да повишат рентабилността.

В САЩ капиталови пазари сочат за по-ниско отваряне. Фючърсите на Dow Jones Industrial Average сочат за спад от 0,51%, тези на S&P 500 за намаление от 0,62%, а фючърсите на Nasdaq 100 показват понижение с 0,65%.

Следете и търгувайте акции, индекси и валути директно през Вашия браузър с помощта на MT 4 WebTrader.

WebTrader
Силвия Велчева

*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на финансови инструменти на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.