Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Големият залог на паунда

Октомври 07, 2016 14:24


Британският паунд се срина след края на американската сесия в САЩ, веднага след като азиатската търговия днес едва започваше: само пазарите на Австралия и Нова Зеландия бяха в играта. Стерлингът потъна до нива, невиждани от май 1985 г. в петък, тъй като тревожността относно "твърдото" излизане на Великобритания от Европейския съюз предизвика вълна от разпродажби, като остави валутата силно уязвима за допълнителни понижения.

Честито на печелившите! А за тези, които не са имали шанса да се възползват от тези движения - поучете се от опита на печелившите (и да със сигурност има и такива!!), за да се можете следващия път да сте като тях. Тъй като екстремна волатилност или форс-мажорни обстоятелства винаги ще има на пазарите и ние трябва да сме подготвени във всеки един момент.

Най-лесно, например, по време на такива пазарни условия e да търгувате с Take Profit ордери, без да се поставят стопове на загубата. Така, ако имахте поставен тейк профит на къса позиция по паунд/долар на 1.20 да кажем вчера вечерта, днес щяхте да се събудите с неочаквани печалби, защото поръчката Ви щеше да е затворена на доста по-ниска и по-добра цена.

Вижте интервютата с най-добре представилите се трейдъри за август, за да се вдъхновите от тях. Или натиснете ТУК, за да научите как търгуват най-успешните български трейдъри днес.

В сряда, 5.10.2016 г. управителят на Admiral Markets Bulgaria, Димитър Цонев беше гост в предаването В развитие по Блумбърг ТВ България точно на тема "Как да спечелим от срива при паунда?". Гледайте интeрвюто с него тук.

Ние от Admiral Markets искаме да Ви уверим, че ще продължим да предоставяме услуги на своите клиенти, както обикновено. Всички валутни двойки с GBP са на разположение за търговия, както обичайно, без никакви промени в търговските условия.


Предупреждение за рискТози материал е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в материала не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този материал е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Органа за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Street, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.