Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

EUR/USD: Как да търгуваме Non-farm Payrolls 2016.06.02

Юни 02, 2016 14:42

И ето, че най-очакваният първи петък на месеца наближава и всички трейдъри тръпнат в очакване публикацията на данните за заетостта в САЩ в 15:30 ч. Промените в т.нар. Non-farm payrolls измерват промяната в броя на новоназначените хора в САЩ, с изключение на работниците в селското стопанство. Четене, което е по-високо от прогнозата на пазара е възходящо за долара и може да повлияе на посоката на EUR/USD.

Представяне на индикатора

Промените в Nonfarm заетостта спаднаха през април до 160 хиляди, доста под прогнозата на пазара за 203 000. Малка промяна се очаква в доклада за май, с прогноза за 159 000.

Настроенията и Нива

В Еврозоната, слабите данни за инфлацията вероятно ще означават по-свободна парична политика за по-дълго и още миролюбиво съобщение от Марио Драги може да изпрати еврото по-ниско. В САЩ, вдигането на лихвата през юни не е вероятно, но едно такова през юли със сигурност е опция. Дивергенцията в пиесата за паричните политики може да продължи тази седмица. Така че, като цяло настроенията са неутрални за EUR/USD към тази версия.

Техническите нива, от горе до долу са: 1.1375, 1.1335, 1.1230, 1.1175, 1.1140 и 1.1070

Ето и 5 възможни сценария за потенциалното движение на двойката:

 1. В рамките на очакванията: от 155K до 163K. При такъв сценарий, EUR/USD най-вероятно ще се увеличи в рамките на диапазона, с малък шанс за пробив и по-високо.
 2. Над очакванията: от 164K до 168K: Неочаквано по-добро четене може да изпрати двойката под първата линия на подкрепа.
 3. Доста над очакванията: над 168K: Шансовете за такъв сценарий са ниски. Подобен резултат може да тласне двойката надолу и две или повече нива на подкрепа биха могли да паднат в резултат.
 4. Под очакванията: от 150K до 154K: По-слабо четене от прогнозата, може да отведе EUR/USD до пробив над най-близката съпротива.
 5. Доста под очакванията: до 150K. При този сценарий, двойката може да пробие над две или повече съпротиви.

Усетете тръпката да ритате като Кр. Роналдо, като направите депозит над 3000 лв. по време на Европейското първенство по футбол 2016 и ще получите като подарък копие на оригиналната топка. Вижте повече тук.


*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.