Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

EUR/USD: Как да изтъргуваме промените в заетостта на САЩ

Март 31, 2016 11:52

Промените в Non-farm заетостта измерват промяната в броя на новоназначените хора в САЩ, с изключение на работниците в селското стопанство. Четене, което е по-високо от прогнозата на пазара е възходящо за долара. Вижте подробностите и 5 възможни насоки за EUR/USD.

Non-farm Payrolls заетостта ще се публикува в петък в 15:30 ч.

Представяне на индикатора

Създаването на работни места е един от най-важните водещи индикатори на икономическата активност. Освобождаването на US Non-farm Payrolls е дългоочаквано събитие от пазарите и неочаквано четене може да окаже съществено влияние върху посоката на EUR/USD.

Заетостта извън селското стопанство в САЩ се подобри рязко през януари, скачайки до 242 000. Това разби прогнозата от 195 хиляди души. Пазарите очакват по-меко четене за февруари, с прогноза за 206 000.

Настроенията и Нива

EUR/USD се възползва от много миролюбивата реч на Джанет Йелън тази седмица, в която тя почти изключва увеличение на лихвените проценти през април. И все пак американската икономика се развива добре и ADP Non-farm Payrolls (заетостта в частния сектор) победи оценката, което би могло да бъде предвестник за едно силно Non-farm Payrolls четене. Така че, като цяло настроенията са неутрални за EUR/USD към тази версия.

Техническите нива от горе до долу по двойката са: 1.1460, 1.1373, 1.13, 1.1220 и 1.1140

Ето и 5 евентуални сценария за реакцията на основната валутна двойка при излизането на новината:

 1. В рамките на очакванията: от 201K до 211K. При такъв сценарий, EUR/USD вероятно ще се вдигне нагоре в рамките на диапазона, с малък шанс за пробив и по-високо.
 2. Над очакванията: от 212К до 217K: Неочаквано по-високо четене може да тласне двойката под първата линия на подкрепа.
 3. Доста над очакванията: над 217K: Подобен резултат може да изпрати двойката надолу и две или повече подкрепи биха могли да бъдат пробити в резултат.
 4. Под очакванията: от 195K до 200K: По-слабо четене от прогнозата може да отведе EUR/USD за тест и вероятен пробив над най-близката съпротива.
 5. Доста под очакванията: до 195K. В този сценарий, двойката може да пробие над две или повече равнища на съпротива.


семинар форекс


*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на валутни двойки на форекс пазара. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат.

Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.