Фундаментален анализ

Най-важното за седмицата 17-23 юли


Първият ден на седмицата стартира с данни за пазара на имоти във Великобритания. Имотите са поскъпнали с 0.1% на месечна база през юли, което превиши средните очаквания за спад от 0.2%.

На годишна база индексът на цените на имотите на Rightmove са се повишили с 2.8%, при очаквания за повишение...


Виж всички


​Най-важното за седмицата 10-16 юли


Първият ден от новата седмица, стартира с данни от Япония. Машинните поръчки в страната, са се понижили с 3.6% през изминалия месец, което се оказа далеч по-лошо, от очакванията за ръст от 1.7%. На годишна база, повишението от 0.6% също се оказа под средните очаквания на анализаторите.

Текущата сметка на...


Виж всички


​Най-важното за седмицата 03-09 юли 2017 г.


Нова седмица, нов късмет. Сега ще погледнем към това кои са най-важните събития през седмицата, за които инвеститорите ще следят отблизо.

Първият ден на седмицата, стартира „ударно". Изнесени бяха данните за индекса Nikkei Manufacturing PMI Final. Той възлезе на 52.4 пункта, при 53.1 пункта преди това.

По-добре от очакванията излезе...


Виж всички


​Най-важното за седмицата 26 юни-02 юли


Първият ден от новата седмица ще стартира с данните за бизнес климата в Германия, на института Ifo. Очакванията са за стойност на индикатора от 114.4 пункта, при предишна стойност от 114.6 пункта.

Отново сутринта, ще бъдат оповестени и резултатите за текущата сметка в Швейцария.

Около обяд, инвеститорите ще следят за...


Виж всички


​Какво предстои през седмицата 19-25 юни?


Първият ден от седмицата, стартира с данните за продажбите на автомобили в Австралия и ръста в цените на имотите в Китай. Имотите, във втората най-голяма световна икономика, са поскъпнали с 10.4% на годишна база, през изминалия отчетен период, спрямо ръст от 10.7% преди това.

Сутринта, от Европа ще станат реалност...


Виж всички