Фундаментален анализ

​Какво предстои на Форекс Пазара през седмицата 19 – 25 март?


Първият ден от новата седмица, няма да е особено наситен на ключови икономически данни. Той стартира с резултатите за ръста на цените на жилищата във Великобритания на Rightmove. Индексът отбеляза повишение в цените от 1.5 на месечна база и 2.1% на годишна база, през фе

...

Виж всички


Най-важното за седмицата 12-18 март 2018 г.


Първият ден на новата седмица ще е изключително беден на важни икономически събития. Денят стартира с данни за продажбите на дребно за Сингапур, които се оказаха далеч под средните очаквания на анализаторите.

Последваха машинните поръчки в Япония, които също се оказаха п

...

Виж всички


Най-важното за седмицата 05-11 март 2018 г.


Днешният ден стартира с ключови данни от Австралия. Продажбите на дребно, се повишиха с 0.1% през изминалия месец, което се оказа под средните очаквания на анализаторите, за ръст от 0.4%.

По-важните данни от страната обаче, бе решението на централната банка. Тя запази ни

...

Виж всички


Какво предстои през седмицата 26 Февруари - 03 Март?


Вторият ден на седмицата, ще стартира с данните за потребителското доверие във Франция. То се очаква да е възлязло през февруари в размер на 103 пункта. Малко по-късно, ще бъде оповестено и потребителското доверие в Швеция.

В 10:00 часа, ще бъдат изнесени данните за безр

...

Виж всички


Най-важното за седмицата 19 февруари - 26 февруари


Първият ден на новата седмица, стартира с данните за стоковия баланс в Япония. Малко след това, бяха оповестени и данните за индекса на цените на жилищата във Великобритания на Rightmove. Последваха и данни от Австралия, свързани с продажбите на превозни средства през я

...

Виж всички