76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Криптовалутен Балон-О-Метър

Нашият мощен Балон-О-Метър, е мощно средство за анализ на криптовалути, което Ви позволява да сравнявате биткойна с другите криптовалути и токъни. Това може да е полезно, когато оценявате актива, върху който са базирани нашите CFD-продукти, за да откриете тези, които са най-подценени.

ВИЖТЕ ОЩЕ ЗА НАШИЯ БАЛОН-O-МЕТЪР ПРИ КРИПТОВАЛУТИТЕ

Какво е инструмента Балон-O-Meter при Криптовалутите & как работи той?

Нашият Балон-O-Метър е прост и ефективен начин за бърз анализ на цените на Криптовалутите. Той ще Ви помогне да разберете малко повече за стойността на криптовалутите като цяло. Това средство Ви помага да сравнявате цените на криптовалутите към Биткойна, с помощта на (цената с отчитане на предлагането) и VAP (цената с отчитане на обема).

Коригираната с предлагането цена (SAP), посочва каква би била цената на монета "Х", ако имаше същото предлагане, като това на Биткойна.
Коригираната с търгуваното количество цена (VAP), посочва каква би била цената на монета "Х", ако имаше същото предлагане, като това на Биткойна.

В крайна сметка съотношението SAP / VAP е ключов индикатор за "балонозирането" на една криптовалута - колкото по-високо е това съотношение, толкова като по-надценена се смята една криптовалута, спрямо Биткойна.

Редовете в таблицата са цветно-кодирани както следва:

червен = SAP / VAP > 100 %
Зелен = SAP / VAP <100%

Ние също така предоставяме някои допълнителни показатели, като 24-часова ликвидност – която показва отношението на пазарната капитализация на монетата към дневния й търгуван обем.

За да бъдете по-малко Bitcoin-предубедени, можете да нагласите Bitcoin цената с ползване на бара в горната част на страницата.

Наистина ли преживяваме крипто-балон?

Когато правите анализ на пазара на Криптовалути, ясно се вижда, че някои проекти като Биткойн и Етериум - които поставиха стандартите при потенциалните доходности - често могат да изглеждат прекалено скъпи. Има също така хиляди по-евтини монети с по-привлекателни цени.

Много хора са нови в света на криптовалутите, като масовите трейдъри влязоха на пазара през 2017-та година. Твърде лесно е за неопитните трейдъри да попаднат в "ценови капани" и да купуват монети, които изглеждат евтини, напълно пренебрегвайки основни икономически измерители, като пледлагането на криптовалутите, като фактор.

Това води до положение, при което пазарът на Криптовалути изглежда драстично надценен. Пазарната капитализация на някои криптовалути, токъни, или дори мемета, певишават вече милиарди доалри!

Целта на нашия Балон-O-Метър е да подчертае факта, че има монети – включително и тези в Топ 10 – които са надценени спрямо Биткойна.

Дали в момента сме в балон при Криптовалутите? само времето ще покаже. Нашиияхт инструмент, просто сочи криптовалутите, които са по-надценени в сравнение с останалите.

Освен това този инструмент може да се използва за анализ на цената на Биткойна, съпоставена с останалите криптовалути, както и за откриване на потенциално подценените дигитални валути спрямо Биткойна.

НАШИТЕ ПРЕДЛАГАНИ CFD-та ВЪРХУ КРИПТОВАЛУТИ

Ние предлагаме CFD-та на Криптовалути на нашите платформи, които са и най-популярни в света – MetaTrader 4 и MetaTrader 5. Можете да търгувате със CFD-та върху Криптовалути, с ползване на ливъридж до 1:5, както и да продавате криптовалутите на късо! В допълнение повечето от криптовалутите, върху които предлагаме CFD-та, често са на "зелено", или близо до "зеленото" - при нашия Балоно-О-Метър!

Моля, имайте в предвид, че котировките на CFD-та върху криптовалути, като BTCEUR, ETHEUR и др., могат да се различават от тези на специфични крипто-борси, което означава, че пазарната дълбочина е ограничена до това, което е налично в списъка с поръчки на тези борси. Крипто-борсите не са регулирани и не подсигуряват защита, която финансовите институции са задължени да предоставят, по силата на финансовата регулация. Тези пазари са незрели и изключително волатилни във всеки един момент, както и ограничени по направление на ликвидността. Системите за определяне на котировките на криптовалутите, на посочените крипто-борси, могат да претърпят забавяния, или прекъсвания, поради различни причини. Търговията и инвестирането в CFD-та на криптовалути, включва ВИСОК РИСК от загуба на средства, поради фактори като пазарна волатилност, проблеми с изпълнението на поръчките и специфични за индустрията събития, като - трудни вилици, регулаторни забрани, действия на хакери, картели между добиващите валутите, в рамките на криптосистемата и др.