Autochartist

Autochartist е най-съвременният инструмент в света за автоматична идентификация на графичните фигури и моделите на Фибоначи. Технологията позволява на клиентите да наблюдават хиляди финансови инструменти 24 часа на ден, разкривайки възможност за автоматично пускане на сделка, когато има сигнал. С разпознаване на модели при непрекъснато сканиране на финансовите пазари на Forex, акции, индекси, както и фондовите пазари, търговците са уведомени в рамките на минути за създадени графични формации. Той също така предлага PowerStats като функция, която дава на валутните търговци важна статистическа информация за инструментите, които търгуват. Тя помага при определянето на нивата на stop-loss и take-profit и осигурява по-добра оценка на риска и волатиността.

Преглед на основните характеристики на Autochartist

Тук е въведението към някои от основните предимства на софтуера за разпознаване на формации Autochartist. Ако тези функции Ви звучат интересни, се възползвайте от нашия 30-дневен безплатен пробен период на Autochartist, директно от Вашия Кабинет на трейдъра в Аdmiral Markets.

MetaTrader Plugin:

All features of Autochartist can now be delivered to your MT4 or MT5 application via a custom plug-in that takes 30 seconds to install. This includes Chart patterns, Fibonacci patterns and PowerStats. Traders can now also easily launch the web-based version of Autochartist from within MetaTrader without needing to sign on again. Potential broker partners are no longer required to allocate any technical resources to have Autochartist as an offering to their account holders. This way of delivering Autochartist signals is particularly appealing to traders that regularly use MetaTrader and to whom Autochartist plays an important role in trade execution.


Графични модели:

Както вече споменахме този софтуер за разпознаване на графични модели обхваща не само Форекс пазара, а също анализира пазарите на акции, фючърси и CFDта, автоматично идентифицира технически графични формации като триъгълници, клинове, върхове и дъна. Потребителите са уведомявани чрез аудио и визуални предупреждения, когато са идентифицирани възникващи и завършени модели. Предварително начертаните графики лесно се разбират, тъй като нивата на подкрепа и съпротива са ясно показани. Ако търсите най-добър софтуер за разпознаване на графични модели, тогава е добре да хвърлите един поглед на Autochartist. Той е наистина универсален инструмент, който позволява на новите търговци да включат техническия анализ в своите търговски планове, докато в същото време предлага на опитните трейдъри функционалност за пълно сканиране, която им спестява време и акцентира на възможностите за търговия, които иначе могат да бъдат пропуснати.

Модели на Фибоначи:

Autochartist автоматично идентифицира моделите на Фибоначи и визуално показва нивата, на които се очаква съпротива или подкрепа според теорията на Златното сечение. Тези нива могат да играят ролята на инструмент за определяне на stop loss нива и задаване на търговските цели. От ясни разширения, корекции и ABCD модели към по-сложни настройки като формациите Gartley и Пеперуда, Autochartist също има способността да определя фигурите, които са в процес на формиране. Това е полезно за Фибоначи търговците, които трябва да съсредоточат вниманието си върху следващите силно потенциални търговски възможности.

Ключови нива:

Autochartist`s Key Levels е технически анализ на хоризонтална подкрепа и съпротива. Трейдърите са уведомени, когато цената се доближи или пробие важни ключови нива, идентифицирани автоматично от Autochartist.

Powerstats:

Инструментариумът на PowerStats прави Autochartist една чудесна възможност за търговците, търсещи специално софтуер за разпознаване на графичните модели, тъй като осигурява на търговците ключови прозрения за относителните движения на форекс инструментите. Това е много полезно при формулирането на нови търговски планове или изчистване и преоценка на съществуващите стратегии.

Например, PowerStats предлага:

  • Средно пип движение в конкретни времеви рамки
  • Вероятността за възходящи или низходящи движения (въз основа на историята)
  • Максимално очаквано движение на цената (статистически върхове и дъна) в различни времеви рамки
  • Очаквано движение на цената през деня от седмицата и часови времеви рамки

Освен важните характеристики на Autochartist, заедно с разпознаването на графични и Фибоначи формации, PowerStats помага на търговците да задават нива за стоп на загубата и прибиране на печалбата, като им помага да разберат риска и да изберат подходящи инструменти за търговия.

Пазарни отчети:

Пазарните отчети на Autochartist са автоматично генерирани, използвайки надеждни алгоритми за разпознаване на Autochartist модела. Сравними във всяко отношение с отчетите за технически анализ, доставени от човешки анализатори (с изключение, че те не съдържат пристрастия), те се доставят като абсолютно малка част от разходите.

Това позволява брокерите да предоставят навременни доклади (с опцията за white-labeling), чрез електронна поща или интернет, на различни езици. Пазарите и инструментите, включени в докладите могат да се предопределят, за да направят съдържанието приложимо към определена аудитория.

Мъни мениджърите също се възползват от инструмента Пазарни доклади за разпознаване на графични модели, като демонстрират на своите клиенти върху какво са се фокусирали от това, което се случва на пазарите през целия ден на търгуване.

В резюме:

  • Доставени в предварително определено време и през редовни интервали от време
  • Адаптивни за определени пазари/инструменти
  • Голямо разнообразие от езици
  • Може да получи франчайз
  • Доставка чрез интернет или електронна поща

Анализ на въздействието на събитие:

Autochartist си партнира с Econoday, за да предложи на своите клиенти нов и новаторски инструмент - Event Impact Analysis. Той е лесен за четене визуален отчет, който показва въздействието, което движещите пазара събития са имали върху валутните пазари. Този инструмент дава кратък визуален отчет за реалното въздействие на предишни икономически събития върху определни валутни двойки. Event Impact Analysis вече е достъпен чрез уебсайта на Econoday. Ползата от възможността да филтрирате информация по държава, събитие и валутна двойка позволява да се търгува с по-добра сигурност около икономическите събития.