76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Корпоративни ценности

  • Подкрепа за успех. Вярваме, че всеки създава собствените си успехи. Нашата роля е да предоставим инструменти и знания, за да постигнете целите си.
  • Търговия с почтеност. Ние признаваме, че носим отговорността да правим бизнес етично и прозрачно с изграждане на доверие в пазара на финансови услуги.
  • Глобална перспектива. Нашата визия е на световния пазар, където всеки може да търгува на всеки пазар, без значение къде е. Ние насърчаваме нашите клиенти да бъдат част от нашата бързо развиваща се онлайн общност.
  • Опростете Ние обясняваме всичко, което правим ясно и директно, на обикновен език, а не на финансов жаргон. Ние разкривaме всичко за нашата технология.
  • Етичен избор на клиента. Ние се придържаме изцяло към теста за целесъобразност на FCA, и дори можем да отхвърлим потенциални клиенти, ако вярваме, че нашите услуги не са подходящи за тях.
  • Защитаваме това, което е важно. Ние правим всичко възможно да запазим клиентските активи и търговския капитал на нашите клиенти. Ако нашите клиенти не са успешни, ние също не сме.
  • Грижа и отдаденост. Ние работим за постоянно висок стандарт с помощта на най съвременните технологии. Нашата цел е да дадем възможност на нашите клиенти да търгуват безопасно и изгодно на глобалния пазар.
  • Винаги гледаме напред. Ние вярваме в иновациите. Нашите R&D и IT отдели винаги търсят начини за подобряване на нашия софтуер и нашите услуги до клиентите.