Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Корпоративни ценности

  • Подкрепа за успех. Вярваме, че всеки създава собствените си успехи. Нашата роля е да предоставим инструменти и знания, за да постигнете целите си.
  • Търговия с почтеност. Ние признаваме, че носим отговорността да правим бизнес етично и прозрачно с изграждане на доверие в пазара на финансови услуги.
  • Глобална перспектива. Нашата визия е на световния пазар, където всеки може да търгува на всеки пазар, без значение къде е. Ние насърчаваме нашите клиенти да бъдат част от нашата бързо развиваща се онлайн общност.
  • Опростете Ние обясняваме всичко, което правим ясно и директно, на обикновен език, а не на финансов жаргон. Ние разкривaме всичко за нашата технология.
  • Етичен избор на клиента. Ние се придържаме изцяло към теста за целесъобразност на FCA, и дори можем да отхвърлим потенциални клиенти, ако вярваме, че нашите услуги не са подходящи за тях.
  • Защитаваме това, което е важно. Ние правим всичко възможно да запазим клиентските активи и търговския капитал на нашите клиенти. Ако нашите клиенти не са успешни, ние също не сме.
  • Грижа и отдаденост. Ние работим за постоянно висок стандарт с помощта на най съвременните технологии. Нашата цел е да дадем възможност на нашите клиенти да търгуват безопасно и изгодно на глобалния пазар.
  • Винаги гледаме напред. Ние вярваме в иновациите. Нашите R&D и IT отдели винаги търсят начини за подобряване на нашия софтуер и нашите услуги до клиентите.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.