79% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 79% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.
Регулация CySEC fca

Регулация

Комисията за финансов надзор

Admiral markets UK Ltd е отозирана и регулирана от Органа за финансов надзор (FCA), FRN: 595450, и е оправомощена да държи клиентски средства според правилата на FCA CASS. Admiral Markets UK Ltd е дъщерна компания на Admiral Markets AS (Естония), нашия White Label. Admiral Markets AS е оторизирана и регулирана от естонската Комисия по финансов надзор за основни инвестиционни и брокерски дейности, както и за държане на клиентски средства в Европейския съюз, като по този начин спазва европейските директиви за финансови услуги, включително MiFID (Директивата за пазарите на финансови инструменти).

MiFID

Европейската директива за пазарите на финансови инструменти (MiFID) беше приета от Европейския парламент и Съвета и влезе в сила на 1 ноември 2007 г. Тя регулира пазарите на финансови инструменти за предоставяне на инвестиционни услуги и дейности в рамките на Европейското икономическо пространство (ЕИП). ЕИП включва 28 държави-членки на ЕС, както и Исландия, Лихтенщайн и Норвегия.

Основната цел на MiFID е да хармонизира управлението на финансовите пазари в рамките на ЕИП и следователно да увеличи ефективността, финансовата прозрачност, конкуренцията и предлаганeто на по-голяма защита на потребителите на инвестиционни услуги. Съгласно MiFID инвестиционният посредник може свободно да предоставя своите услуги на територията на друга държава-членка или в трета страна, при условие че такива услуги са обхванати от оторизирането на инвестиционния посредник. Оторизирана компания работи при пълно съответствие с европейските изисквания за прозрачност и добро изпълнение и следователно може да предоставя трансгранични услуги.

Финансова стабилност

Ние предоставяме на нашите клиенти най-високо ниво на финансова сигурност и защита на инвестициите.

Финансова стабилност

Admiral Markets Group се състои от следните компании:
Admiral Markets Pty Ltd
Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets Cyprus Ltd
Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets UK Ltd
Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).