Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

White Label

Програмата White Label Partnership (WLP) е готово решение за лицензираните финансови институции, като банки, инвестиционни компании и други организации, имащи своя собствена клиентска база и които биха искали да разширят портфолиото си от финансови продукти. Моля имайте в предвид, че тази програма се предлага единствено от Admiral Markets AS.

Ние предлагаме:

 • Разширени инструменти за мониторинг на търговията и бек-офис
 • Инструменти за разширен анализ, за да оптимизирате вашата дейност
 • Широк набор от продукти и услуги

Ето как работи:

 1. Регистрирайте Вашето WLP партньорство с Адмирал Маркетс и представете изисканите документи по регистрационния процес.
 2. Персонализирайте платформата Admiral Markets MetaTrader, в зависимост от вашия личен облик, усещане и марка.
 3. Разнообразете портфолиото си от продукти чрез въвеждане на нови страхотни продукти за клиентите си.
 4. Управлявайте Вашето ново печелившо начинание с наша подкрепа.

Ползии от създаването на White Label партньорство с Admiral Markets:

 • Партньорството White Label с Admiral Markets AS ви позволява да въведете ефективен разходен модел. Приходите, които ще реализирате, ще зависят изцяло от политиката ви за цени, когато предоставяте платформата на вашите клиенти.
 • Платформите за търговия MetaTrader 4 и MetaTrader 5 на Admiral Markets, са преминали няколко теста на реалния живот и се превърнаха в стандарт, по отношение на стабилността, което позволява на White Label партньорите да развиват своята клиентска база с обоготяване на продукта.
 • Платформите MetaTrader 4 и MetaTrader 5 на Admiral Markets са само върха на айсберга. Ние предлагаме цялостно решение към професионалните инвестиционни компании и банки, които искат реално да наблюдават и контролират всички търговски операции. Офертата White Label включва отделни платформи за мониторинг, персонален бекофис и дори специалисти по продажба, с различни функционалности, вариращщи от мониторинг на търговските сметки в реално време, отворени позиции и риск мениджмънт за поставяне на единични, или множествени поръчки, създаване на нови сметки, кредитиране/дебитиране на баланси и всички други типове бекофис операции.
 • Ние отделяме специално внимание на всеки наш White Label Партньор, със специфичен бизнес, като го подпомагаме по всякакъв начин в неговата дейност.
 • Ние разбираме, че създаването на ефективно и устойчиво White Label Партньорство е нещо много повече от просто IT-решение. Това е създаване на взаимовръзка, базирана на взаимно уважение, доверие и разбиране.

И има много повече:

 • White Label Партньорството с Admiral Markets, дава възможност на банките и брокерите да задоволят изискванията на своите клиенти по отношение на инструменти за онлайн търговия. Нашите търговски решения Ви позволяват да развиете отношенията си с вече съществуващите клиенти и да извлечете по-голяма възвръщаемост от тях, докато рационализирате вътрешните търговски операции и ги направите възможно най-ефективни.
 • Напълно интегрирана CRM система за мониторинг на всеки клиент, включително за продажби, поддръжка и маркетингови цели.
 • Нашият White Label е напълно съвместим и може да се свърже с всички съществуващи основни банкови системи.
 • White Label партньорството е изключително гъвкаво и може да бъде персонализирано за Вашите нужди. Това позволява бек офис операциите или се препредават към Admiral Markets или да се обработват директно от WLP и впоследствие да се потвърдят от нашия бек офис.
 • Нашето White Label решение осигурява мобилно WAP приложение за търговия, което може да се използва на практика за всеки мобилен телефон. Всички основни търговски функции са представени, което означава, че Вашите клиенти могат да следят сметката, да откриват позиции и дори да търгуват докато пътуват без нужда от интернет връзка.

Общи изисквания за създаване на White Label Партньорство

Партньорството White Label е отлично решение за разширяване на вашия портфейл от финансови продукти, което изисква и двете страни да посветят значителна част време и технически усилия, което го прави неподходящо за много потенциални партньори.

Като White Label Партньор, ще Ви трябват значителни инвестиции в собствената Ви поддръжка на клиенти и бек офис възможностите, за да предоставите пълната гама от услуги, които клиентската база от различна брандирана компания ще изисква. Ще се очаква клиентите да се консултират с Вас по различни въпроси, вариращи от заявки, свързани с техните сметки до правилата за търговия.

Ето защо, трябва да обмислите този вид партньорство, единствено ако възнамерявате да достигнете високо ниво на оборот, което би било полезно и за двете страни. Ние можем да поискаме да се ангажирате с определен обем, преди да продължим сътрудничеството си.


Как да се регистрирате за партньорската програма White Label?

За да направите искане да се присъедините към програмата White Label, моля свържете се с Admiral Markets AS чрез имейл: info@admiralmarkets.com


Настройване на вашата платформа за търговия

През многото години, в които развиваме тази програма, достигнахме до експертиза при пресоставяне на брандирани White Label услуги, за нашите партньори.

През многото години, в които развиваме тази програма, достигнахме до експертиза при пресоставяне на брандирани White Label услуги, за нашите партньори.

Нашият White Label модел е тестван през годините, което Ви дава увереност на иновативни технологии и експертен подход в допълнение към бърза и ефективна доставка.

Ще Ви предоставим демонстрационна платформа, която да Ви даде точна представа как ще изглежда Вашата White Label платформа. Ние ще сложим Вашето лого и Вашите корпоративни цветове. Ако нямате корпоративни графични указания, нашият дизайнерски екип ще се радва да ги проектира за Вас.


Какви са изгодите от White Label партньорството?

Приходите от White Label партньорството са на база обема. Поради дълбокото Ви участие във всички процеси и прякото управление на Вашите клиенти, тази програма позволява да си създадете модел за изключително печелившо разпределение на приходите.

Нашите търговски условия се договарят с всеки клиент за конкретната ситуация и изискванията му.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.