​Затваряне на Позиции по Наследени Инструменти - 1 Декември 2017

Ноември 09, 2017 12:55


Уважаеми Трейдъри,

Това съобщение засяга само клиенти с бивши Admiral.Pro сметки, единствено на реалните сървъри за търговия Admiral.Live (AdmiralMarkets-Live).

Следствие на трансформирането на сметките Admiral.Pro в Trade.MT4 сметки – което се случи на 21-ви Септември 2017-та година, вече имате достъп до пълен набор от търговски инструменти със стандартни символи (например EURUSD). Междувременно, наследените инструменти – тези завършващи на „-Pro" (например EURUSD-Pro) – бяха поставени в режим „Само Затваряне".

За по-плавното протичане на прехода към стандартните инструменти Trade.MT4, ние решихме да поставим конкретна дата, на която всички отворени поръчки, за инструменти с префикс „-Pro", ще бъдат затворени, за да се оптимизира представянето на платформата.

Моля, имайте в предвид, че всички позиции по наследенитe инструменти с префикс „-Pro", като например по инструмента EURUSD-Pro, [DAX]-Pro и т.н., ще бъдат затворени по последната цена на сключени сделки към Петък 1 Декември 2017 година. Всички останали чакащи поръчки по тези инструменти, също ще бъдат отменени по това време.

Ако не виждате стандартните Trade.MT4 инструменти във вашата търговска сметка, моля кликнете с десния бутон на мишката върху „Състояние на пазара" и изберете опцията „Покажи Всички".

Ако имате каквито и да било въпроси във връзка с предоставената информация, или друг аспект от нашите услуги, моля не се колебайте да се свържете с нашия местен екип за поддържане на клиенти.

Търсите Нови Търговски Идеи?

С удоволствие Ви представяме рубриката „Трейд на Деня" – представяне, посредством нашите ежедневни уебинари на живо. Тази серия от уебинари представя задълбочен поглед, на конкретен инструмент, представен от водещ професионалист в търговията. Ако досега сте търсили идеи за търговия, вече не се налага да го правите. Уебинарите можете да гледате, както на живо, така и през нашия YouTube канал. С нетърпение очакваме да се присъедините към нас!

С Уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.