Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Запознайте се с победителите от семинара „I AM trading responsibly“

Октомври 21, 2015 15:17

Уважаеми трейдъри,

Ние от Admiral Markets през годините не се притеснявахме непрекъснато да помагаме с ефективни решения - да реагираме и да действаме така, че да предоставим на клиентите ни каквото искат, още преди те да са разбрали какво искат. Поредното доказателство за това е нашата кампания "I AM trading responsibly" (#iAMtradingNOTgambling) и семинарът, който проведохме на 16-ти октомври 2015 г.

Благодарение на инвеститорите в гр. Пловдив се надяваме да сме помогнали на много други да търгуват отговорно. Ние пък изпълнихме ангажимента си с многото награди, които раздадохме по време на събитието.

Ето и нашите победители от лотарията I AM trading responsibly:

 • Първата парична награда от 500 лв. спечели Янко Михайлов
 • Втората награда от 300 лв. кеш отиде при Атанас Русев и
 • Третата парична награда от 100 лв. се падна на Симеон Василев.


Сред начинаещите трейдъри

 1. Добрин Добрев,
 2. Николай Маринков и
 3. Иван Дончев

спечелиха безплатно онлайн обучение за търговия на финансовите пазари от професионалните трейдъри в BetaTrader.bg. Eдновременно с това

 1. Вера Божкова,
 2. Лили Куцарска и
 3. Милен Велков

пък се възползваха от наградите за пакет безплатно онлайн обучение от колегите ни в Trendline-bg.com


А тук може да видите и интервюта с нашите победители.

Очаквайте скоро и другите места, които ще посетим с една едничка цел, а именно да помагаме на нашите клиенти да търгуват отговорно, да управляват по-добре капитала и рисковете.


Поздрави,

Екипът на Admiral MarketsПредупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.