​Запазете фокус! Представяме Ви нашия нов индикатор - Admiral Profit-Loss

Март 01, 2018 09:55

Уважаеми Трейдъри,

Да се опитвате да следите всичко и да останете стабилно на пътя към целта, е критично за успеха на всеки трейдър. Е, имаме добри новини за Вас! Нашият нов индикатор "Admiral Profit-Loss", е предназначен да Ви помогне по-добре да следите и наблюдавате отворените си позиции! Той е прост, ясен и гъвкав за настройване, в зависимост от Вашите индивидуални нужди.

Този нов индикатор, вече е интегриран в платформата ни за търговия MetaTrader Supreme Edition, фантастичният софтуерен плъгин, допълнение към търговските платформи MT4 и MT5. Това приложение, ще Ви даде достъп до над 60-допълнителни възможности, които да подсилят търговските Ви възможности!

Какви са ползите от новия индикатор?

Простите неща в живота, често са и най-добрите! Admiral Profit-Loss Ви позволява да следите текущата си печалба, или загуба от отворени позиции, директно от графиката в MT4 или MT5. Зелен кръг, сочи, че сте на печалба и колко точно е печалбата Ви; червен кръг сочи, че сте на загуба и какъв е нейния размер.

Допълнителните възможности на индикатора включват:

  • Можете да промените размера на кръга в настройките на индикатора, в зависимост от Вашите желания и предпочитания;
  • Има възможност "Close All" (затвори всички), която ви позволява възможно най-бързото затваряне на всички отворени позиции на текущия (също се изисква да Ви бъде отворена графиката на Mini Terminal);
  • Определете местоположението на индикатора, като го движите към предпочитаната от Вас зона на графиката.

Източник: DAX30 CFD на Admiral Markets MT5 Supreme Edition, 21.02.2018

Как да активирате индикатора

Моля изтеглете и инсталирайте * последната версия на софтуерното приложение MetaTrader Supreme Editio за платформите MT4, или MT5.

* Това също е необходимо и ако използвате по-ранна версия на MetaTrader Supreme Edition.

И накрая, но не последно място

Щастливи сме да Ви съобщим, че нашият нов индикатор е достъпен ексклузивно за клиентите на Admiral Markets traders! Пълният пакет MetaTrader Supreme, ще Ви предостави широк набор от иновативни инструменти, предназначени да обогатят вашата активна търговия, включително:

  • Mini Terminal – бърз и лесен достъп, търговия с 1-клик;
  • Order Ladder (Стълба на поръчките) – която прави отварянето на позиции и поставянето на чакащи поръчки изключително просто и лесно;
  • Admiral Connect – професионални търговски анализи;
  • Разширен пакет от индикатори – Candle Countdown (Отброяване на свещи), Day High / Low (Визуализиране на дневния връх и дъно) и много други;

И накрая, изключително сме горди да кажем, че този пакет от възможности е достъпен за изтегляне, при това напълно БЕЗПЛАТНО, не само за реални, но и за демо сметки за търговия. Така че, опитайте го още днес!

Ако имате, каквито и да било въпроси, изисквания, или проблеми с индикатора, или друг аспект от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас. Тук сме заради Вас!

С Уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.