Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Запазете фокус! Представяме Ви нашия нов индикатор - Admiral Profit-Loss

Март 01, 2018 09:55

Уважаеми Трейдъри,

Да се опитвате да следите всичко и да останете стабилно на пътя към целта, е критично за успеха на всеки трейдър. Е, имаме добри новини за Вас! Нашият нов индикатор "Admiral Profit-Loss", е предназначен да Ви помогне по-добре да следите и наблюдавате отворените си позиции! Той е прост, ясен и гъвкав за настройване, в зависимост от Вашите индивидуални нужди.

Този нов индикатор, вече е интегриран в платформата ни за търговия MetaTrader Supreme Edition, фантастичният софтуерен плъгин, допълнение към търговските платформи MT4 и MT5. Това приложение, ще Ви даде достъп до над 60-допълнителни възможности, които да подсилят търговските Ви възможности!

Какви са ползите от новия индикатор?

Простите неща в живота, често са и най-добрите! Admiral Profit-Loss Ви позволява да следите текущата си печалба, или загуба от отворени позиции, директно от графиката в MT4 или MT5. Зелен кръг, сочи, че сте на печалба и колко точно е печалбата Ви; червен кръг сочи, че сте на загуба и какъв е нейния размер.

Допълнителните възможности на индикатора включват:

  • Можете да промените размера на кръга в настройките на индикатора, в зависимост от Вашите желания и предпочитания;
  • Има възможност "Close All" (затвори всички), която ви позволява възможно най-бързото затваряне на всички отворени позиции на текущия (също се изисква да Ви бъде отворена графиката на Mini Terminal);
  • Определете местоположението на индикатора, като го движите към предпочитаната от Вас зона на графиката.

Източник: DAX30 CFD на Admiral Markets MT5 Supreme Edition, 21.02.2018

Как да активирате индикатора

Моля изтеглете и инсталирайте * последната версия на софтуерното приложение MetaTrader Supreme Editio за платформите MT4, или MT5.

* Това също е необходимо и ако използвате по-ранна версия на MetaTrader Supreme Edition.

И накрая, но не последно място

Щастливи сме да Ви съобщим, че нашият нов индикатор е достъпен ексклузивно за клиентите на Admiral Markets traders! Пълният пакет MetaTrader Supreme, ще Ви предостави широк набор от иновативни инструменти, предназначени да обогатят вашата активна търговия, включително:

  • Mini Terminal – бърз и лесен достъп, търговия с 1-клик;
  • Order Ladder (Стълба на поръчките) – която прави отварянето на позиции и поставянето на чакащи поръчки изключително просто и лесно;
  • Admiral Connect – професионални търговски анализи;
  • Разширен пакет от индикатори – Candle Countdown (Отброяване на свещи), Day High / Low (Визуализиране на дневния връх и дъно) и много други;

И накрая, изключително сме горди да кажем, че този пакет от възможности е достъпен за изтегляне, при това напълно БЕЗПЛАТНО, не само за реални, но и за демо сметки за търговия. Така че, опитайте го още днес!

Ако имате, каквито и да било въпроси, изисквания, или проблеми с индикатора, или друг аспект от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас. Тук сме заради Вас!

С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.