Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Всичко е наред, щом свършва добре

Юни 28, 2016 17:48


Уважаеми трейдъри,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че въпреки прекомерната нестабилност по всички финансови инструменти, причинена от референдума на Великобритания да напусне ЕС на 23 юни, 2016 г.:

  1. нямахме никакви извънредни ситуации относно търговските ни услуги;
  2. не е имало никакво отрицателно въздействие върху финансите на нашата фирма; и
  3. нашата Политика за защита от негативен баланс покри тези клиенти, които не са следвали правилно доброто управление на риска и практиките за анализ на пазара през това време - със съответните компенсации, изплатени в понеделник, 27 юни 2016.

Имайте предвид също така, че вече отменихме всички предишни ограничения върху условията за търговия по сметките на клиентите ни и започнахме дейността си, както обикновено, докато пазарите продължават да се успокояват след шока.

Благодарим на всички, че продължавате да ни подкрепяте и Ви желаем успешна седмица за търговия.Искрено Ваши,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.