Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Временно класиране на конкурсът „Търгувай като Олимпиец“

Август 08, 2016 11:08

Така дългоочакваният от трейдърите конкурс за онлайн търговия с реални сметки, посветен на Олимпийските игри на Admiral Markets стартира на 1 август 2016 г. Тъй като състезанието ще продължи през целия август месец, всеки понеделник ще излизат временни класации на най-добре представилите си трейдъри за предходната седмица. Класацията ще се обявява на нашия сайт и Фейсбук страницата ни.

Няколко стотин трейдъри се конкурираха през първата седмица за Наградния фонд на стойност общо 3 780 лв. Тримата най-добри в класирането за целия период на конкурса ще бъдат наградени на специална церемония по награждаването и ще бъдат интервюирани за финансовата онлайн медия Profit.bg и сайта admiralmarkets.bg.

Ако все още не сте влезли в конкурса, не пропускайте нито една минута повече. Регистрирайте се сега.

Временно класиране:

Eто и имената на победителите през първата седмица на конкурса:

 1. Стоян Атанасов – постигната процентна възвръщаемост +166,69%
 2. Стефан Бончев– реализирана доходност в проценти +100,71
 3. Георги Станков – възвръщаемост от 41,24%
 4. Христо Калъчев +29.18%
 5. Момчил Димов +24.06%
 6. Аквер Ахмед +23.19%
 7. Росен Сталев +18.43%
 8. Кирил Георгиев +15.54%
 9. Милен Радуканов +10.86%
 10. ТрейдТуГроу - 7.36%


Медиен партньор - Профит.бг България


Ако имената Ви не са сред временните победители, не се отчайвайте и помнете, че победители в конкурса "Търгувай като Олимпиец" ще станат тримата трейдъри с най-висока процентна възвръщаемост, постигната за целия август. Не забравяйте и, че освен паричните награди на първите три места Ви очакват и много предметни такива (таблет Lenovo Yoga Tab 2.0 и др.).


Успех на всички участници!

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.