Временни промени в условията на търговия със CFD-та на Биткойн

Юли 25, 2017 10:15

Уважаеми трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че поради възможна „твърда вилица" при блокчейн технологията на биткойна, ливъриджът при търговията със CFD-та на биткойн срещу щатския долар, ще бъде намален до 1:2 от 09:00 ЕЕST (местно време), в понеделник на 31-ви юли 2017-та година и ще бъде запазен при това ниво, до наличието на признаци, че „твърда вилица", вече не се очаква.

Имайте в предвид, че новите изисквания за маржин, ще бъдат приложени на всички отворени позиции при инструмента BTCUSD, така че учтиво Ви молим, да прегледате сметките си, дали са подходящо позиционирани за новите промени.

Понижението в ливъриджа, се налага, за да се предпазят инвеститорите от негативен баланс, предвид на това, че опасността от „твърда вилица", се очаква да е налице до август.

Криптовалутите, са нов и развиващ се инструмент, така че понякога е възможно да са налице извънредни обстоятелство свързани с тях, като настоящото. Както винаги, ние вземаме в предвид наличието на подобни събития и се опитваме да подсигурим, че нашите клиенти търгуват при възможно най-добрите условия и рисковете пред капитала им са минимални, във всеки един момент.

Терминът „трудна вилица", се отнася до промяна в протокола на една криптовалута, при разделяне на блокчейна на две, или дори повече независими вериги, следващи свой собствен път.

В случая при биткойна, това може да означава, разделянето му на две, или дори повече нови криптовалути.

При потенциално разделяне на криптовалутата, балансите в биткойни, ще отразят стойността на новите дигитални валути, с кредитиране на средствата по вашите сметки. Моля имайте в предвид, че при наличие на сплит, стойността на биткойна, ще падне пропорционално, или повече, в краткосрочен план, поради верижната реакция на борсите на криптовалути, както и потенциални действия от страна на неинформираните инвеститори в биткойни.

Научете повече за „блокчейн вилиците", като прочетете този материал.

Помнете, че през разглеждания период, на промяна на маржин изискванията в търговията със CFD-та върху биткойн, ще можете да търгувате CFD-та на Етер (ETHUSD), Лайткойн (LTCUSD) и Рипъл (XRPUSD) със сметките си в Admiral Markets, без промяна в търговските условия. Надяваме се, че ще се насладите на търговията с тези инструменти!

Съветваме ви, да държите под око новините свързани с биткойна и последните развития, покрай популярната криптовалута, на нашия сайт. Както винаги, ако имате каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

С уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.