Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Въпросник за клиенти 2015 с бонуси!

Юни 02, 2015 14:57

Уважаеми клиенти,

Това е списъкът с победителите от Въпросника на Admiral Markets 2015. Победителите са от различни държави и са избрани на случаен принцип от всички участвали.

Нашите 15 победители са:

1. Ivo Matanovic - Хърватия
2. Romeo Zigic - Хърватия
3. Oleg Savin - Молдова
4. Fiodor Boescu - Молдова
5. Bernabe Guerrero Valverde - Испания
6. Vicens Miro Soriano - Испания
7. Romina Dumea - Румъния
8. Sergey Sosnin - Русия
9. Daniel Kania - Германия
10. Малинка Стойкова - България
11. Jordi Alberts - Холандия
12. Slawomir Skrobisz - Полша
13. Andrzej Kalinowski - Полша
14. Konstantin Lytvynov - Украйна
15. Pavol Šlosár - Чехия

Ако откриете себе си в списъка по-горе поздравления. Моля, бъдете търпеливи, но бъдете сигурни, че ще се свържем с Вас за бонуса Ви.

Ако не сте в списъка на победителите не се тревожете, защото ние планираме други подобни кампании в близко бъдеще за Вас!

Ние много ценим всички Ваши отзиви, така че голямо БЛАГОДАРЯ, че отделихте време да участвате и да споделяте Вашите мнения с нас. Вашият принос ще ни позволи да продължим да подобряваме нашите услуги, нещо, към което ние постоянно се стремим.


С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.