76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Търговските часове по време на почивните дни в Хонг Конг

Септември 26, 2019 18:00

Търговските часове по време на почивните дни в Хонг Конг

Уважаеми Трейдъри,

Поради предстоящата публична ваканция в Хонг Конг, договорите за разлика върху фючърси и кеш индекси HSI50 и HSCEI50, няма да бъдат достъпни между 1 октомври и 7 октомври.

Поздрави,

Admiral Markets.

Знаете ли, че Admiral Markets предлага подобрена версия на MetaТrader, която повишава възможностите за търговия? Сега можете да търгувате с усъвършенствана версия на MetaTrader 4 и MetaTrader 5, която предлага отлични допълнителни функции като корелационната матрица, която ви позволява да наблюдавате и сравнявате валутни двойки в реално време или приставката Мини Терминал, която Ви позволява да купувате и продавате през малък прозорец, докато продължавате с всичко останало, което трябва да направите. Свалете БЕЗПЛАТНО приставката MetaTrader Supreme Edition още днес като кликнете на банера отдолу!

Безплатна приставка MetaTrader Supreme Edition от Admiral Markets